Wpis z mikrobloga

@EjniaKK: albo trener personalny, kiedyś mówił, że pracował jako osoba przy ladzie na siłowni i przy okazji zrobił kurs personalny. Praca przy ladzie to wpuszczenie ludzi, podawanie kluczyka, kasowanie kart typu multisport czy karnetów, sprzedaż napoi czy suplementów. Po paru latach nazywa to do pracą jako trener personalny. Chłop ani nie ma techniki ani gadki, ani wyglądu, nikt normalny nie wziąłby go do pracy jako trener...
  • Odpowiedz
@andref7: podejrzewam, że nigdzie się nie sprawdził:
- śpiewanie leży - nie da się tego słuchać
- siłownia leży - wiedza na poziomie laika po miesiącu ćwiczeń
- wykonywanie pamiątek - stoł z silnika, czy stoł z bębna po kablu też to było brzydko wykonane
- mechanik samochodowy chyba co najwyżej od wymiany filtra czy wlewania płynu do spryskiwaczy, gdyby popracował jako mechanik przez 3 miesiące to wszystko wykonywałby w
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: praktyki w technikum chyba wszędzie tak wyglądają. Ja miałem w lokalnej firmie zajmującej się produkcją wyposażenia wagonów, więc dla technika logistyka mogłyby to być naprawdę wartościowe praktyki, a przez cały czas segregowaliśmy jakieś drobne elementy do odpowiednich kuwetek, piliśmy kawę w biurze i zwijaliśmy się w połowie dnia XD
  • Odpowiedz
@EjniaKK: Janek myśli, że chwalnie się takim CV to powód do dumy, a jest wręcz przeciwnie. Skakał z miejsca na miejsce i wykonywał w większości jakieś nieskomplikowane rzeczy, gdzie prawie nic nie trzeba umieć.
  • Odpowiedz
@EjniaKK: Portfolio jak u 20 latka który szuka swojego miejsca w świecie i spoko! Wiadomo, że żadna praca nie hańbi ale ilość zatrudnienia w tak małym czasie świadczy albo o słabych możliwościach zarobku albo kiepskim zaangażowaniu i szybkiej weryfikacji? Jedno się zgadza - nadal poszukiwania tylko tym razem pracodawcą jest YT :)
  • Odpowiedz
@EjniaKK: mnie zastanawia jak ktoś, kto rzekomo ma dyplom magistra ochrony środowiska nie miał żadnej sensownej pracy jako jakiś inspektor czy inny specjalista, tylko zapier.dalał jak jakiś ostatni menel z 6 klasami szkoły podstawowej - dziwne to
  • Odpowiedz