Aktywne Wpisy

el_Vladi +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

potatowitheyes +302
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz

mirki, im bliżej premiery GTA 6, tym bardziej nachodzi mnie myśl, jaką z-----ą opcją było dzielenie bohatera na 3 w GTA V.
We wcześniejszych GTA miałeś tą swoją postać i w miarę dało się wrzuć w rolę, w piątce, kiedy grasz raz tym raz tym moim zdaniem immersja mocno spadła. A wy jakie macie zdanie o tym?
Dzielenie postaci na 3 w GTA V
@iErdo: gdzieś przepadła mi ta immersja własnie z tego powodu, robiąc zadania poboczne czy jakieś aktywności wolałbym się skupić na jednej postaci, podobnie jak @PodniebnyMurzyn
w 6 to juz pewnie potwierdzone, że grasz chłopem i babą?
pytanie jak fabularnie, ona będzie w celi i nie będziemy mogli przez 20% fabuły nią grać czy jak to będzie nie wie nikt
czy wybór postacii na misjach fabularny będzie dawał coś więcej? wątpie by zrobili tą multipostać abyśmy z nudów se przełączali a faktycznie powinno dawać to coś ekstra
ale więzienie jest na tyle dopracowane i rozbudowane jakbyśmy mieli tam wracać albo być jakiś czas..
@eSUBA94: Obstawiam, że tak. Tym bardziej, że po tych przeciekach zwolnili pracowników rockstara trochę więc to raczej nie jest przypadek. Więzienie jest dopracowane, ale pamiętaj, że oni mają wspierać oficjalnie tryb RP też, więc to raczej pewnie coś w tę stronę będzie chociaż gdyby zrobili takie coś jak w Mafii II, że Vito trafia do więzienia i tam nim jesteś to mogłoby
@eSUBA94: Moim zdaniem wszystko zależy przede wszystkim od tego na jakim etapie była ta gra kiedy odchodzili