Aktywne Wpisy

jegertilbake +175
Sprzedaż czasu liniowo za pieniądze to niewolnictwo z dodatkowymi krokami
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
źródło: image-50
Pobierz
dudi-dudi +582
źródło: 1000119938
Pobierz

10 pierwszych osób które się zgłosi (jak dam radę to więcej). Możecie sobie zażyczyć jedną rzecz, którą chcecie na karteczce, ale nie obiecuję że spełnię.
Rysuję Mirkom karteczki na urodziny, ale dzisiaj nikt nie ma, to trzeba jakoś nadrobić.
Tutaj w komentarzu możecie zobaczyć, co ostatnio narysowałam:
https://wykop.pl/wpis/84763737/mam-dzis-urodziny-trzydzieste-xd-rzuccie-kilka-plu#292338121
Pozdrawiam
źródło: 1000027867
Pobierzźródło: 1000027870
Pobierzźródło: 1000027872
Pobierzźródło: 1000027873
Pobierzźródło: 1000027874
Pobierz