Aktywne Wpisy

darrol +50
spj_lg +8
#raportzpanstwasrodka O co chodzi z tym, że Waldi chodzi w długim rękawie i w długich spodniach? Czop coś sugerował na live, że ma jakieś uczulenie, bo spotyka się patologią. Złapał Waldi jakiegoś syfa?

#klimat #srodowisko #pogoda #heheszki
źródło: IMG_20260130_091109
PobierzCzy jakoś tak. Stronk wykop
źródło: b00
Pobierzźródło: 1000009565
Pobierz@KurczakiZiemniakiPorosty: Opady będą większe, bo większe parowanie z oceanu, a tak jak pisałem wiatry wieją z zachodu na wschód. Z tym, że będą o wiele rzadsze i bardziej intensywne. Bo gorące powietrze gromadzi więcej ciepłej pary wodnej i więcej energii z tej pary do oddania w burzach. To spowoduje, że woda
Tylko zaznaczam, zanim zacznę czytać zrobię weryfikację autora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Globalne ocieplenie jakiekolwiek tam niezbyt szkodliwe póki co, może i nie jest hoax.
Natomiast klimatyzm w imię którego obkłada się haraczami ETS i ETS2 podstawową potrzebę ludzką ogrzania się to już jest gruby hoax.
Chociaż wiadomo, że jak zawsze chodzi o kasę, a nie żadne tam ratowanie, trzeba być naiwnym, aby sądzić że tzw. elity przejmują się czymkolwiek innym niż władzą i pieniędzmi.
papierowe słomki, SCT, opłata emisyjna, zielone certyfikaty, opłata mocowa, kaucje na puszkach, euro-zakrętki, dopłaty do PV, itp., itd. = scam na gojach.
To tak jakby w imię ekologii w samochodzie z wyciętym katalizatorem wymienić skórzaną tapicerkę na wykonaną z eko-skóry a gumowe koła zastąpić drewnianymi - ekozjeby którzy protestują najgłośniej bedą happy a silnik dymił będzie dalej (╭☞σ ͜ʖσ
Ale wiesz, że nakrętki nie mają wpływać na klimat? xDD
A tego już nawet nie skomentuje xD
@Miii_Kiii: Sraken pierdaken, dzisiaj do kołhozu sie spuźniłem bo przez mruz mi akumulator w golfie pat, lewaku. wloncz sobie dzikiego treneta to otworzysz oczy.
I to ma być argument za czym?
Ze ludzie żyją w bańce klimatyzmu nie ogarniając
Globalne ocieplenie jakiekolwiek tam niezbyt szkodliwe póki co, może i nie jest hoax.
Natomiast klimatyzm w imię którego obkłada się haraczami ETS i ETS2 podstawową potrzebę ludzką ogrzania się to już jest gruby hoax.
Chociaż wiadomo, że jak
źródło: wyk
Pobierz