Wpis z mikrobloga

wszystkie poduszki z domu wyrzucilam, zeby chlop spal tylko na mojej dupie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saintie: ja teraz kicia w tej dziewczynie jestem zakochany, a nie w Tobie już, bo ta bardziej charakterna i odważna jednak i nie dyga na robocie, a też fajna śliczniutka i dziarki ma, a Ty nie masz, cycków to obie nie macie, no ale ta jednak fajniejsza z charakteru i pazura bardziej umie ta kicia pokazać, ale może kiedyś jeszcze wrócę do Ciebie, nie wiadomo to nie będę mostu palił
Hissis - @saintie: ja teraz kicia w tej dziewczynie jestem zakochany, a nie w Tobie j...
  • Odpowiedz
  • 2
@Hissis: a to dziecko co bedzie rodzic w wiezieniu to sie nim zaopiekujesz jak swoim? mega milo z Twojej strony, dumna jestem, ze kiedys bylam na Twojej liscie
  • Odpowiedz
@saintie: A to chyba nie moje dziecko, bo jeszcze nie miałem przeyjemności z Eweliną, się poznać bliżej
pierwsze słyszę o czymś takim w ogóle, ciekawe czy to możliwe, żebym w myślach jej zrobił dziecko, co?
Pewnie jakoś się da, to może się okaże, że to moje jednak, no zobaczymy
z fartem
  • Odpowiedz
@saintie: To będę musiał porozmawiać jeszcze z Eweliną jednak na spokojnie i poważnie, czy to prawda jest w ogóle, bo sporo ludzi głupoty na jej temat gada, to też może być kłamstwo z zazdrości, czy aby się dowartościować i kopać leżącego.
No ja tam wierzę, że Ewelina jest niewinna i bezdzietna i o to będę walczył.
z fartem
  • Odpowiedz
@saintie: Ty widzę, że też zazdrościsz jej, bo ma swoje 5 minut sławy i każdy o niej mówi, a o Tobie nikt nie pamięta, to podłe bardzo z Twojej strony kicia jest, powinnaś wspierać koleżankę, mimo, że jest od Ciebie ładniejsza.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@saintie: można o wszystkim dyskutować, bo jest wolność słowa, a Ty chcesz cenzurować już, że nie wolno o gustach, o biustach, bo to niekorzystne dla Ciebie są dyskusje
z fartem
  • Odpowiedz