Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +28
Z moich obserwacji wynika, ze jakies 71,37% osob zaczyna robote w biurze o 9:00. Przeciez to jest najgorsza godzina rozpoczecia pracy na swiecie

Marecki85 +40
#raportzpanstwasrodka Rozumiem że klapek jedzie po bandzie z clickbajtami, ale on ją zaczyna już stręczyć, czy sam nagania jej absztyfikantów, bo coraz dziwniejsze ma te tytuły ?
A może to kolejna sztuczka słowackiego iluzjonisty typu : Hokus - Pokus Czary - Mary, Phana się rozbierze za dolary ¯\(ツ)/¯
A może to kolejna sztuczka słowackiego iluzjonisty typu : Hokus - Pokus Czary - Mary, Phana się rozbierze za dolary ¯\(ツ)/¯
źródło: Zrzut ekranu_5-3-2026_82610_www.youtube.com
Pobierz

Hejo, jak to w ogóle działa? Od dzieciństwa mam fobię społeczną, od czasu do czasu mam ochotę skończyć ze sobą etc etc typowy przegyw. Do kogo mam z tym pójść? Kilka lat temu, byłem trzy razy u psychologa, ale on jedynie powiedział, że jestem schizoidalny , mam fobię społeczną, kazał mi zrobić jakiś test i potem mi e-maile ghostował pajac zasrany (150zl za wizyte btw). Jest jakiś walkthrough, żeby mi przepisali adderall i zamienili w funkcjonującego członka społeczeństwa? (żart, no chyba że jest sposób na to? żart)
Ale summa summarum masz rację i w sumie to jest jedyna opcja. "Do it scared and do it alone" czy coś.
A tak całkiem serio to chyba tylko ekspozycja. Tylko że to jest powolny proces i fajnie jak jest dwóch albo więcej fobików to sobie pomagają razem.
Ja mogę po sobie powiedzieć że z gościa który siedział na ławce na mieście w słuchawkach bo bałem się pojechać na stoodia załatwić parę spraw (przez co zostałem w------y ze stoodiów), zmieniłem się w gościa który teraz