Wpis z mikrobloga

Gottumukkala has helmed the agency in an acting capacity since May, when he was appointed by DHS Secretary Kristi Noem as its deputy director

President-elect Donald Trump has selected South Dakota Gov. Kristi Noem as his next secretary of the Department of Homeland Security.

@UberWygryw: ehhh, nawet ludzie Trumpa muszą się uginać przed POTĘŻNYM DEI
  • Odpowiedz
Szef cyberbezpieczeństwa wrzuca poufne dokumenty do publicznego ChatGPT... to jest ten moment kiedy nie wiesz czy śmiać się czy płakać. DEI hire czy nie, to jest poziom niekompetencji który powinien dyskwalifikować ze stanowiska. Ale co ja tam wiem, jestem tylko programistą który wie że nie wrzuca się wrażliwych danych do zewnętrznych serwisów
  • Odpowiedz
@ChrisRedfield: @klucz_nastawny to nie jest kwestia pochodzenia, tylko kompetencji. Jak prześledzie gabinet Trumpa to zobaczcie ile tam jest takich cudaków, że zacznę od gościa co na WhatsApp koordynował planowanie ataku na Hutsi, a wygląda jak typowy cowboy. Polecam odcinek podcastu amerykańskiego na ten temat, kluczem doboru był chyba poziom NIEkompetencji, żeby realizować najbardziej p------e pomysły Trumpa jak Musk nielegalnie zwalniający ważnych specjalistów i urzędników, których pilnie trzeba było przywrócić
  • Odpowiedz