Aktywne Wpisy

Sonny86 +198
źródło: temp_file1570731660054774392
Pobierz
buddookan +147
#prawo #polska #ciekawostki
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.

Pierwotny plan, te 2-3msce temu był taki żeby przejść na AM5 z Intela, kupić 7800/9800x3d i polować na grafikę typu 5070ti w dobrej cenie.
Przy cenach grafiki już wiadomo że to się nie wydarzy wiec zostaje na 5070. Niedawno dokupiłem procka 7500x3d za 850zł co wydaje się być dobrą ceną. Chciałem dokupić płytę B850 z oficjalnego sklepu MSI (chce spożytkować kody rabatowe i podarunkowe), celowałbym w tomahawka za ok 700zł, Edge za 720 (jeśli wróci w takiej cenie) lub ewentualnie x870 gaming (w sumie nie wiem czy x870 ma w ogóle sens) {serce}
Z drugiej strony skoro zostanę dłuższy czas na 5070 to myślę że nic wydajniejszego niż obecne 12400 mi niepotrzebne. {Rozum}
Myślicie że istnieją jakieś scenariusz w których przejście na AM5 już teraz ma jakiś sens?
PS. RAM już mam 😊
#pcmasterrace #komputery
@snsj: tak, bardzo dobra!
No i ja nie ścigam fpsow. Po prostu chciałem sobie coś złożyć :D