Wpis z mikrobloga

@sildenafil: ogolnie w Polsce prawo chroni przestepcow, oszustow i klamcow.

Niestety doswiadczylem to na wlasnej skorze jak gosc mnie oszukal przy budowie domu, zrobil czesciowo, jestem stratny z 20k i chlop dziala dalej…
  • Odpowiedz
  • 12
@sildenafil: Jednak nasi dziadowie mieli rację że czasami spuszczali im manto. Kobiety to primitywizm, który szanuje tylko siłę, knagę i pełny portfel.
  • Odpowiedz
  • 1
@greedy_critic

@sildenafil to jedno wydarzenie cofnęło wiarygodność kobiet o jakieś 20 lat i bardzo mnie to cieszy

Mogę powiedzieć Ci, że naprawdę wiele normalnych kobiet też to zauważa i ostro jedzie po swoich "koleżankach"
  • Odpowiedz
@sildenafil: w tym gównokraju sądownictwo leży, policja to mem, o NFZ, szkolnictwie wyższym poza światowymi rankingami czy energetyce szkoda strzepić ryja, a i jeszcze sytuacja mieszkaniowa
  • Odpowiedz
Jednak nasi dziadowie mieli rację że czasami spuszczali im manto. Kobiety to primitywizm, który szanuje tylko siłę, knagę i pełny portfel.

@saib75: 100%, mężczyzna nigdy nie popełniłby przestępstwa, kobiety to jednak żałosne kreatury...
  • Odpowiedz
Dokumentowanie niewinności brzmi jak smutna konieczność, ale faktycznie - bez tego nagrania kolega by teraz siedział. I to jest chore że w 2026 trzeba nagrywać każdą interakcję żeby się zabezpieczyć przed fałszywką. Ciekawe kiedy doczekamy się jakiejś sensownej reformy w tym temacie, bo 1 rok za zniszczenie komuś życia to żart
  • Odpowiedz
@sildenafil: Dojdzie do tego że ludzie będą musieli chodzić z kamerami na czole żeby przeżyć bo w kraju p-------m wszystko jest na opak. Nie ma jednak w tym nic dziwnego ponieważ ruscy tak dokumentnie popsuli ten naród przez ponad 50 lat niewoli zwanej PRL że tego już nie da się posprzątać.

Rozwiązanie jest tylko jedno - emigracja i zostawienie ubeckiego śmietnika samemu sobie aż te patusy zgniją i zdechną.
  • Odpowiedz
@hypnodancer: o, jak wiesz to mozesz powiedziec bo często zauwazyłem że sądy naduzywaja tego środka zapobiegawczego
ostatnio w moim rodzinnym miescie zlapali dwoch patusow w moim wieku za dziesione z dwóją (tak k---a, styczen 2026 xD) i dowalili im 2 miesiące aresztu zamiast trzech.
  • Odpowiedz