Wpis z mikrobloga

✨️ Jak skutecznie szukać pracy w Krakowie?
Jak szukać pracy w Polsce?
Zastanawiam się jak szukać w Krakowie pracy , bo szukam już ponad rok i nic z tego nie wynika , wysłanych CV ponad 2000 i dalej nic z tego nie wynika , to już nie wiem jak szukać , może macie jakieś pomysły jak szukać bo już nie wiem co zrobić , dzwonienie też nic nie daje bo słysze tylko "a odezwiemy się do pana" lub "prosze podesłać cv to odpowiemy" gdzie wysyłam i nic nie ma dalej. Pozdrawiam uprzejmie wszystkich czytających.

#bezrobocie # praca #krakow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale jest różnica gdy szukasz roboty w fabryce azbestu a gdy specjalista z kilkuletnim doświadczeniem w jakiejś branży. Patrząc po sposobie pisania to jednak obstawiam tą pierwszą opcje, co w sumie też potwierdza liczba wysłanych cv 2000 xD k---a ja przez rok może 50 razy odpowiadam na ofertę a gdzie 2000.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: obniz swoje wymagania, skoro na 2000cv nic nie trafiles to twoje oczekiwania sa zbyt wygorowane do sytuacji panujacej na rynku, ew nie posiadasz kwalifikacji na stanowiska o ktore sie ubiegasz... no sory ale 2000 cv bez ani jednej propozycji to chyba w sobie bym szukal problemu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
terminowy-realista-27: Jestem zarejestrowany w urzędzie pracy , nawet bylejakiej pracy nie ma w sumie bo jakieś żabki czy inne to wysłałem ale tam nie chcą przyjąć , głównie szukam pracy jakiejkolwiek gdzie zarobie chociaż na przysłowiowe bułki a tego nawet nie ma.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zaradny-mistrz-16: Sprawdź w Krakowie na jakich specjalistów jest najwięcej ofert pracy, wybierz z tego to co brzmi interesująco, zdobądź kurs/staż/uprawnienia, szukaj pracy. Jeśli wysyłasz CV z treścią "montowałem okna" na programistę albo odwrotnie, podajesz, że znasz JavaScript wysyłając na montera okien to to nie jest "skuteczne" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz