Wpis z mikrobloga

Robio u mnie dzziś kuchnie panowie, a ja tylko siedzę nerwowo i czekam, aż któryś przyjdzie powiedzieć, że coś jest spierdzielone, coś jest nie tak... Nienawidzę remontów (ʘʘ)

#remontujzwykopem
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bylemtam: na szczęście nie XD wydają się normalni. Ale jak zamówiłam hydraulika ze spółdzielni, to przyszedł typ, myślałam, że to jakiś żul z ulicy... Ręce mu się trzęsły, choć wypity raczej nie był - może to był zresztą problem XD Stwierdził, że nie jest w stanie w pojedynkę kranu wymienić i musi przyjść z kolegą. W sumie to odetchnęłam z ulgą XD i wzięłam normalnego gościa, który ogarnął robotę.
  • Odpowiedz
@nocnica: nie no, raczej nic się nie stanie. radziłabym iść z kawusią i jak grażynka im patrzeć na ręce xd ale jest opcja, że wtedy się dopiero zestresują i coś spierdzielą :D
  • Odpowiedz
  • 0
@serio_serio: kawusię już zrobiona. Mam nadzieję, że zaplusowałam i się przyłożą :DD Zaglądam, ale tkai p--------k, że póki co nie wiadomo co się dzieje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Piotrek00: no nie wiem, wydaje mi się, że to taki nerwowy, pusty śmiech rezygnacji... XDDD o, zaczęli wiercić, pewnie odpadnie pół ściany, i po co mi to było?! (ʘʘ)
  • Odpowiedz