Wpis z mikrobloga

Blog na WordPressie. Gdzie obecnie najlepiej (bezpiecznie, niezawodnie, stabilnie + łatwość obsługi) kupić hosting + domenę?
Wstępny research skłania mnie ku OVH lub SeoHost.

#hosting #domeny #wordpress #internet #webdev
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@u_k1: Seohost - dobry wybór bez dwóch zdań, jednak nasza oferta także nie odbiega od ich jakości, a o naszym supporcie można już usłyszeć legendy (zerknij na nasz discord to inni Klienci ocenią nasze działania).

Do bloga wystarczy Ci hosting u nas za 30,75 zł za 1 rok, i 60,27 za kolejny - nie ma żadnej potrzeby, aby płacić za niego więcej.

Noi domenę u nas tanio odnowisz - 57
  • Odpowiedz
@u_k1: Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP

Normalne stawki, wszystko jasne na początku, a nie przy przedłużeniu ;) do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.

Polecamy pakiet NVME 3 - dostępny Redis dodatkowo przyspieszy działanie bloga opartego na WP

Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20% w pierwszym roku.
  • Odpowiedz
@u_k1: ja domeny trzymam w OVH bo mają dobre ceny, a hosting mam w Hostido. Fajny i szybki, nie miałem nigdy problemów. Ceny też bardzo dobre. W OVH panel zarządzania hostingiem jest tragicznie nieintuicyjny.
  • Odpowiedz
@u_k1: ja przeniosłem się na Hostido z cyber_folks - dwa razy ogarniałem też przenoszenie hostingu z nazwy.pl (bardziej kontrolowałem bo migracja jest w cenie).
  • Odpowiedz