@NieChadembyc: zastanawia mnie dlaczego napisała do ciebie będąc już w związku z chadem. Może problemy z potencją i konieczność znalezienia bolca zapasowego...
@Polnischefuhrer: problem w tym, że na zdjęciach jak sie udalo po godzinie prób zrobić dobre wyglądałem ok, ale w zyciu jak gowno. W szkole średniej pisałem do takiej, a pewnego dnia jeden typ z klasy nas przedstawil sobie i ona spalila buraka i ja i od tego czasu nikt sie do nikogo nie odezwal. Druga sytuacja na fb mialem zdjecie ladne, a na studiach 1 dzien stoje kolo chlopa a
@NieChadembyc: zidentyfikowałeś potencjalny problem. Albo pracuj nad jego rozwiązaniem, albo przyjmij do wiadomości, że ci się nie chce i idź dalej ze swoim życiem. Prawda jest taka, że można być szczęśliwym samemu
@NieChadembyc: Ciekaw jestem,jak wyglada taka znajomosc przez internet?Mieliscie jakies wspolne tematy,sczczerze interesowała was wspólna rozmowa czy po prostu miałeś nadzieje na coś i to cię w tym utrzymywało?Pytam,bo trudno mi taką relację sobie wyobraźić.Nie wiem opowiadalaiscie sobie codziennie jak wam minął dzień? xD
@wilk633: no tak opowiadalismy sobie, cisnęliśmy sobie itp dużo miałem takich relacji internetowych koleżanek xd Naprawdę traktowałem ją jako przyjaciółkę, może z jakaś cichą nadzieją na coś, ale to nie kierowało mną tylko lubiłem ją
@NieChadembyc: to ja myślałem że ty chuop, a ty się okazałeś oski! A tak serio to dla mnie takie relacje są trudne do pojęcia,ale może ja po prostu jestem takim odludkiem.W sumie byłem sam przez większość życia...Koncept że miałbym gadać z parmoa ludźmi dziennie przez internet wydaję mi się zarówo przerażający jak i strasznie męczący
@Prawdziwy_Oponiarz: o to to. +