Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +49
No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
źródło: 1000063105
Pobierz
thorgoth +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@DeathMelepeta: trzeźwość wygląda tak, że jakoś sobie radzisz z życiem bez ciągłej frustracji i w----u. Jeśli nie dajesz rady sam, to lepsze magiczne cukierki brane pod kontrolą lekarza niż odurzanie się na własną rękę losowo wybieranymi substancjami. Tak czy inaczej najlepiej zacząć sobie radzić ze stresem. Będzie ci trudno, skoro przyzwyczaiłeś się do ucieczki
To jest w 100% normalne, mija już miesiąc, także będzie się luzować. Jak sam zauważyłeś, pójście do psychiatry, to pakowanie się w kolejne substancje (legalne lub nie, to dalej "odurza"), z czym juz wiesz, ze masz problem
powodzenia
zależy też jak dużo chlałeś, bo jak od wielu lat i dzień w dzień to serio, terapie to może dobry pomysł, ale jak takie weekendowe picie to powinno być znacznie lepiej
tutaj więcej rozpisałem:
https://wykop.pl/wpis/84711351/odstawilem-a-----l-oraz-antydepresanty-i-zmagam-si