Aktywne Wpisy
Miskuzi +4
Szybkie pytanie, szybsza odpowiedz.
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)

gerwazy-oko +10
huop przyszedl na komende i oddal dobrowolnie swoje prawo jazdy. huop wiedzial ze ma problem z alkoholem wiec postanowil podjac sensowna decyzje zeby go nie kusilo i sygnalizuje ze ma problem i potrzebuje pomocy - dobrowolnie oddaje wlasne prawo jazdy. co robi lolska lolicja? cyk sprawa do sadu i huopu grozi 3 lata wiezienia zamiast mu pomoc xD chore panstwo
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #

Cześć brałem wszystkie ssri, snri nic nie działa same skutki uboczne. Brałem pregabaline względnie ale ładnie upośledza umysłowo odstawiłem bo zatrzymanie wody straszne. Brałem alprox, klonozepam ok się czułem ale wiadomo to benzo. Teraz nic nie biorę źle się czuje codziennie od rana silne napięcie bez powodu, suchość skóry, napięcie w okolicach oczu wieczorem cud lepiej się robi ale szału nie ma. Włosy też jakieś takie dziwne się zrobiły, blady jestem, długo goją się rany powierzchowne. Myślę że te leki coś rozregulowany chce iść do neurologa może jakaś dysregulacja i tutaj mi wpada w oko Pirydostygmina czy ktoś brał? Jak się czuł jakby układ przywspółczulny był przyblokowany a górował współczulny i to bez myśli lękowych tylko leci to czysto z automatu. Drażni mnie to strasznie. Brak nawilżenia z gruczołów potowych
ja dostałem ten alprox jakbym gdzieś szedł i miał duży stres wiadomo doraźne branie , ale jeszcze go nie brałem , boje się xD
po jakim czasie to zaczyna dziłać i ile czasu to działą ? ja mam w domu 0,25 mg taka dawka coś pomaga??
Komentarz usunięty przez autora