Wpis z mikrobloga

#mecz moze ktos mi wytlumaczyc czemu benfica grala na czas i ruszyla dupe w ostatniej akcji meczu? Inne mecze bylu juz zakonczone i od dobrych kilku minut bylo wiadomo ze potrzebuja jednej bramki. Oni grali ewidentnie na utrzymanie wyniku, komentatorzy to samo - "oby utrzymali wynik", to ze komentatorzy nie potrafia spojrzec w live tabele to mnie akurat nie dziwi ale nie rozumiem czemu to dotarlo tak poznoi do trenera. Koniec koncow sie udalo ale w pewnej chwili myslalem ze nie wytrzymam jak widzialem co sie dzieje w tabeli i na boisku
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thisisthesix: Mourinho też chyba spojrzał w tabelę dopiero po drugiej czerwonej dla Realu. Innego wytłumaczenia nie ma. To ogólnie wyglądało tak jakby nawet tam nikt nie zakładał awansu, a nagle ktoś im dał cynk, że trzeba ruszyć dupę, bo jest o co walczyć
  • Odpowiedz
@thisisthesix: Bo nie wiem jakim cudem ale nie wiedzieli że muszą strzelić jeszcze gola żeby awansować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedy robiłem ostatnie zmiany, to myślałem, że mamy awans. Kiedy wprowadziłem Antonio i Ivanovicia, to z myślą utrzymania 3:2. Kilka sekund po zmianie mówią mi, że nie mamy awansu. Zaraz wstawiłem Otamendiego do ataku i mieliśmy szczęście ze stałym fragmentem, w którym Trubin ze swoimi 2
  • Odpowiedz