Aktywne Wpisy

CzekoDonut +2391
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +293
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

Super opcja bulwo, zwłaszcza dla osób w kryzysie i z problemami. Mam latać po różnych nurtach, robić testy terapeutom, weryfikować ich kwalifikacje, przepłacać za ich pie*dolenie 300zł/h, i potem ten "dobry" terapeuta będzie ciągnąć hajs za odkręcanie błędów, które narobili poprzedni "fachowcy". Co to jest, chałtury w budowlance czy poważna instytucja?
@SmutnyZabownik: no dziwne jak człowiek odkąd można wyróżnić homo sapiens sapiens to właściwie w żaden sposób się nie zmienił genotypowo, jedynie fenotypowo bo ma dzisiaj więcej żarcia i relatywnie odpoczynku fizycznego. A tak to czy 10 tysięcy lat temu czy 100 czy 300 tysięcy to nadal ci sami ludzie tak samo myślący xd.
@Kryskamatyska: to dopiero na kolejnym etapie. Na etapie OP-a zadziała to ze szkodą dla niego. Tak jak rzekomo no-fop pomaga wszystkim mężczyznom, co jest nieprawdą.
@SmutnyZabownik nie czytałem całego postu, zatrzymałem się na 4/10. 4/10 to jest coś, co możesz podciągnąć. Jeśli faktycznie masz duże problemy, to musisz się pogodzic, że nie będziesz miał topowej laski do związku. Pocieszenie jest takie, że niemal zawsze
@Kryskamatyska: spamowanie tym to głupota, zgoda. Samo hasło to niestety prawda. Jak się to zrozumie, warto przynajmniej ograniczyć słuchanie głupot, siedzenie w toksycznych miejscach.
Ja np. mam laskę, która rozumnie mnie jak nikt inny i potrafi jednym zdaniem uspokoić cały mój układ nerwowy. No ale do
A z tym podnieceniem też różnie to działa. Mnie np. bardziej zaczynają się podobać te fajne z charakteru. Też pewnie jakiś biologiczny efekt.
@Kryskamatyska: na pewno, główny motywator to jednak kwestie wizualne.
Ciekawe jest to w sumie, bo z jednej strony Internet przeszkadza przez standardy insta/p---o, a z drugiej możesz przypadkiem wpaść na fajną na głupim discordzie xD
Obecnie bym wybrał inną szkołę, ale to już inny temat b