Nowe regały na nowe smaki i więcej żelków! (。◕‿‿◕。)
Jak już pokazywaliśmy, regały przeszły test wytrzymałości pozytywnie. Noga Wiktora trochę mniej ;P.
Ale teraz panuje większy ład na magazynie. Zobacz, jak równiutko poukładane! Jak pięknie! I weź pogratuluj temu Wiktoru, niech coś ma chociaż za takie poświęcenie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kwasny_konfident: żadnych, tak jak galaret, budyniów, kisieli, niemal wszystkiego z octem (więc majonez tylko domowy), pianek, gotowanych owoców, dżemów... Lista się ciągnie.
@Kwasny_konfident: smak, nie jestem wstanie znaleźć coś identycznego w PL, kształt też spoko, ale struktura itp ogólnie całość.
po 1 funciaku w uk to chodzi, taki są k---y dobre że po 10 paczek żarłem na tydizen XD, do tej pory czasem kupuje 2-3 paczki bo się pojawiają w jakichś sklepach ze słodyczami
Jak już pokazywaliśmy, regały przeszły test wytrzymałości pozytywnie.
Noga Wiktora trochę mniej ;P.
Ale teraz panuje większy ład na magazynie. Zobacz, jak równiutko poukładane! Jak pięknie!
I weź pogratuluj temu Wiktoru, niech coś ma chociaż za takie poświęcenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gusto #zelki #wygryw #slodycze #meble
źródło: nowe-regaly-w-Gusto
Pobierz@LisekUrwisek: Oooo, czyżby mango albo wiśnia? Daj znać koniecznie jak posprawdzasz (。◕‿‿◕。)
@Cozwykopem: Żadnych? Czy jakichś konkretnych smaków?
@PetalMindEssa: Jak to, to się nie godzi... przecież to nie nasz rzułty wielki rodak jeden jedyny w swoim rodzaju
Nie odpowiada mi po prostu konsystencja ;)
@zgubilam_kredki: Dziękujemy, staramy się (。◕‿‿◕。)
źródło: Swizzels-Squashies-Sour-Cherry--Apple-Drumstick-140g
Pobierzpo 1 funciaku w uk to chodzi, taki są k---y dobre że po 10 paczek żarłem na tydizen XD, do tej pory czasem kupuje 2-3 paczki bo się pojawiają w jakichś sklepach ze słodyczami