Wpis z mikrobloga

✨️ Czy to normalne, że partnerka szuka znajomych w sieci?
Cześć. Mam problem odnośnie partnerki, planujemy razem zamieszkać, jesteśmy razem już troszkę czasu. Od pewnego czasu moja różowa na siłę próbuje prowadzić "aktywny" tryb życia. Większość naszych znajomych ma już rodziny,biznesy itd i nie ma czasu na częste spotkanie, wspólne wyjścia itd. Różowa zaczęła poznawać na pewnych grupach na fb, skierowanych do "znudzonych dziewczyn" nowe twarze. Wychodzi z kompletnie obcymi dziewczynami, ze świeżo poznanymi zapisuje się na coraz to nowe zajęcia, aktywności i kultywuje wyjścia na miasto- ba, dostaje nawet propozycje wyjazdów wakacyjnych. Powiedzcie mirki- czy tylko dla mnie jest to coś dziwnego? Czy to teraz normalne, że w przypadku braku "normalnych znajomych" usilnie szuka się ich w sieci?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiekw: zaburzenia osobowsci, jakies braki, potrzeba kontaktu, pewnie brak pasji i zainteresowań(faktycznych a nie na 5 minut). Popatrz na jej matke i ojca, jakie relacje ma z nimi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli nie jest to jej naturalne funkcjonowanie to może być tak że za jakiś czas jej przejdzie, a jakieś znajomości z tego okresu jej zostaną. Poza tym niektórzy ludzie mają inny temperament więc potrafią żyć tak na standardzie i często to się zaczyna po przeprowadzce do miejsca gdzie jest dużo takich takich opcji przebywania wśród ludzi albo gdy zaczyna ich stać na takie życie. Znam ludzi co potrafią rano
  • Odpowiedz
@PanL: akurat w moim przypadku byli się nie pojawiają. Inna bajka że jej specyficzne zachowanie wyszło po kilku latach znajomości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Różowa zaczęła poznawać na pewnych grupach na fb, skierowanych do "znudzonych dziewczyn" nowe twarze. Wychodzi z kompletnie obcymi dziewczynami, ze świeżo poznanymi zapisuje się na coraz to nowe zajęcia, aktywności i kultywuje wyjścia na miasto- ba, dostaje nawet propozycje wyjazdów wakacyjnych

@mirko_anonim: Życie singielki w związku. Piękna sprawa ()
  • Odpowiedz