Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +856
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Siema! Wybieram się na początku maja do Wietnamu na HaGiang loop. Mam w planach wynająć skuter (najlepiej 125cc) i przejechać pętlę w 4 dni wracając do HaGiang.
Mam polskie prawko AM, B1, B, przed wyjazdem wyrobie sobie międzynarodowe. Czy ktoś kojarzy jak wygląda sprawa z brakiem kat. A na prawku i wynajęciu motoru? To jest na zasadzie "odkładam kasę na łapówki" czy raczej 2026 to już nie tak prosto jak piszą w internetach parę lat temu?
Zaznaczyem wypożyczalnię osobno.
Też jest osobno zaznaczony hotel chłop jest męczący na dłuższą metę ale opowie o każdym zakamarku w okolicy, nawet podjedzie i pokaże, w który zjazd zjechać żeby się wbić.
Bardzo polecam odbić na: Bảo Lạc, Cao Bằng, Vietnam. Nie ma tam nic szczególnego, mieścina na końcu d--y ale tą drogą standardowe wycieczki nie jeżdżą. Super przyjemnie.
Ogólnie bardzo polecam zjeżdzać w każdą możliwą stronę ze zwykłęgo
źródło: IMG20241115201304
Pobierz