Aktywne Wpisy

Polasz +709
Mirki i Mirabelki pijcie ze mną kompot!!
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
źródło: 1000017642
Pobierz
KonwersatorZabytkow +180
Spoko chłop się wydawał ale zebrać 100 k "na przeżycie" mając kasę z YT, dochód z dzialności swojej i żony, dochód ze współpracy, będąc najbardziej obleganym mechanikiem w Białymstoku to trzeba nie mieć godności
Niejednej rodzinie 100k to by na dwa lata syateczyło.
#profesorchris
Niejednej rodzinie 100k to by na dwa lata syateczyło.
#profesorchris

No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całą Legnice, dobrych chłopaków i niech sie to trzyma. Dobry przekaz leci. #gielda #gpt #inwestycje #heheszki #sztucznainteligencja
źródło: 1000005640
PobierzMichael Burry says AI is a bubble so big that it will tank the market and economy when it pops.
to gość który przewidział globalny krach nieruchomości i banków z 2008r i dokładnie przewidział co się wydarzy na podstawie analizy rynku
teraz pisze o bańce AI która może się wziąć i pyknąć
Generalnie to mitoman co ciagle to samo powtarza i raz na 20lat mu siadzie to wtedy sie kreuje na bozka i „A NIE MOWILEM”
@BiggerJapanTapczan: Ty jestes jakis uposledzony? Jest fajne powiedzienie, Burry przewidzial ostatnie 20 z 2 kryzysow.....
Deszcz pada Burry drze p---e - KRYZYS, deszcz przestaje padac Burry drze p---e - KRYZYS, swieci slonce Burry drze p---e - KRYZYS.....
czarna na dzień dobry
@Ryzcel: tylko, że teraz konkurencja ich wyprzedziła - Gemini jest dużo lepsze, Grok jest troszkę lepszy albo porównywalny za to xAI ma nie tylko czata, do tego jest Antrophic który trzepie niezłą kasę. W OpenAI chyba nie został już nikt kto potrafi to pociągnąć dalej - META też wydała kupę kasy na speców od AI i nic im to praktycznie nie dało.
@JamesJoyce: AGI za rogiem to prawda ale raczej OpenAI odpadnie w tym wyścigu
@FrozenShade: w Anthropic
@Tymajster: Na to szans nie ma niestety. Co najwyżej zostanie "odchudzone" z zasobów