Aktywne Wpisy

lubie-sernik +34
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz
salad_fingers +18

A potem z zazdrością patrzyłem na to co się dzieje w Wiśle Kraków. Zazdrościłem im tego Cupiała, który brał kogo chciał; sprowadzał znanych Polaków z zagranicy, brał gwiazdy i młode prospekty z ekstraklasy, podbierał Widzewowi piłkarzy. Pamiętam, że chyba jedną nogą w Wiśle był swego czasu Citko, który wracał po kontuzji, ale ostatecznie do transferu nie doszło. Jak mi żal wtedy było, gdy Wisła brała sobie Głowackiego i Żurawskiego, a ja się cieszyłem, że chociaż nam się udało Stolarczyka ściągnąć.
I wreszcie, po 30 latach mogę znowu się poczuć jak wówczas kibic Wisły. Dlatego mam gdzieś te komentarze, że pieniądze nie grają, że Widzew przepłaca, że gdzie finansowe fair play. Trzeba wiedzieć co kibic Widzewa miał do tej pory przez te 25 lat. Jaką drogę przeszedł w tym czasie - od punktu w którym martwiliśmy się czy zdołamy awansować do III ligi do punktu w którym największym zmartwieniem jest czy zgramy ze sobą piłkarzy zakupionych za 20 milionów euro i czy nie daliśmy za nich za dużo. Jako kibic Widzewa wolę takie problemy niż te które towarzyszyły tej drużynie w ostatnich latach. Tym kibicom to się po prostu należy. Za tą lojalność, determinację, nieustanną wiarę, wykupywanie karnetów na mecze I, II, czy III ligi i jeżdżenie na mecze po okolicznych wsiach. Teraz czas na odbiór nagrody za to. Mówię tu raczej o innych aniżeli o sobie, bo nie ukrywam, że już nie interesuje się piłką tak bardzo jak kiedyś, ale dzięki Panu Dobrzyckiemu, znowu mogę się cieszyć jak mały kibic, którym kiedyś byłem, gdy "włamywałem" się z kolegą na treningi piłkarzy Widzewa.
Oby tylko sportowo udało się to dowieźć. Mam nadzieję, że gdzieś tam są jakieś małe dzieciaczki w Łodzi, którzy dzięki nowemu Widzewowi zakochają się w piłce i w tej drużynie, tak jak ja kiedyś.
#widzew #ekstraklasa #mecz #pilka
źródło: G_vh7YHXoAAFlY5
Pobierz¯\(ツ)/¯
@Kenteris: w sensie na 15 miejscu, punkt więcej od Legii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_4CE243E0-79FA-461D-972B-58D5E1924D8A-50246-00000BE0936E2F95
Pobierz@krymic1991: ani wielki, ani nie boli - dmuchanie balonika zaczęło się już przed sezonem, teraz tylko czekać aż pęknie (ʘ‿ʘ)
@ruskizydek: czyli Widzewowi brakuje 11 razy więcej punktów do pierwszego miejsca niż do ostatniego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Kenteris:
źródło: D2K_K8aWwAEkJM8
Pobierzw sensie na 15 miejscu, punkt więcej od Legii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WolnyBLN: tak - i 10 punktów do lidera, 8 punktów do piątego miejsca. W sumie ciekawe jakby tak zapytać kibica Wisły Płock czy poszedłby na taką wymianę. W sensie że zamieniamy się miejscami w tabeli ale też wszystkim pozostałym - dokonanymi transferami w przerwie zimowej i z całymi perspektywami
@Kenteris: I to mi się podoba, że Dobrzycki jak inwestuje taką kasę w Widzew, to przy sukcesie zostawi po sobie coś więcej niż ewentualne trofea, ale wyjątkowe miejsce w pamięci u wielu osób w regionie, a
@Kenteris: jeden jest nawet właścicielem Widzewa