Aktywne Wpisy

KosmicznyBarszcz +231
Patrzę na główną a tam artykuł “Polska jest zalana tanim robolem z Kolumbii”
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm
Jak daleko zaszliśmy w Internecie ze takie słownictwo, takie odczłowieczanie nie robi już na nikim wrażenia? Przecież to jest obrzydliwe. To już problem jest nie tylko z kolorem skóry ale i z pracą fizyczną?
#zalesie #wykop #rasizm

FejsFak +61
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

P------ę, wywalam wszystkie te smart gówna do śmieci, bo już nie wyczymie.
Kiedyś wszystko legancko śmigało, na komendę włączałem i wyłączałem światła, grzejniki, muzykę. Teraz nic k---a nie działa. Mam 4 google mini, 2 google home i 2 te "tablety" i jedyne co działa to opcja cyfrowej ramki na zdjęcia i muzyka że Spotify jak sobie ręcznie włączę w telefonie i połącze z wybranym głośnikiem, jak k---a głośniki bluetooth w 2010 roku xD
Google ubija system, shitification na całego, żeby bohatersko rozwiązać tę błędy abonamentem, który pewnie zaraz wprowadzi. Głupie k----e.
@wcfilmowe: kasuja googlehome?
Ale co konkretnie? Z moich obserwacji na przestrzeni lat wszystko działa jak działało.
Działało, działało, aż pewnego dnia wszystko c--j strzelił- ta ichnia bramka co chwila się rozpinała z ich usługą. Mówię dobra jedna się zepsuła, 100zł nie majątek, kupię drugą.
Druga robi dokładnie to samo xD
O się zapieniłem- rpi już miałem co prawda 3b+, ale z kontenerami sobie radzi. Na tym HA i
Wiadomo że to nie jest robota na 5 minut ale daje dużo satysfakcji jak działa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łączność po wifi albo zigbee mesh
@helghast no spoko, tylko że z tego co piszecie to rozumiem tyle samo co z suahili bym zrozumiał xD muszę usiąść i ogarnąć temat, a nie chce mi się, do tej pory byłem prostym cepem, który kupił i działało. Tylko, że firmie się odwidziało i nie działa, co mnie
@wcfilmowe: nie wiem, jak od dawna jestem na HA :P