Wpis z mikrobloga

#budda #primemma #polskiyoutube

No i (znowu) prawdopodobnie miałem rację. Wjazd na chatę Grande nie zorganizował Bonus tylko Budda (O czym pisałem już wcześniej). Ze wszystkich osób tylko Budda nie psychy i mega ciężko znosi jakąkolwiek krytykę.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ElementalX7: jedna rzecz mi się nie spina
po co by budda miałby to robić? w sensie i tak jest martywm youtuberem i nie ważne jakie brudy weźmie na grande, stonoge, konopa, kogokolwiek to nie zmieni jego sytuacji
wiele ludzi nawet grande nie obchodził i grande nic też z tego tytułu nie ma, grande se wrzuca filmy na YT jak chce i kiedy chce

Ze wszystkich osób tylko Budda nie psychy
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Grande wrzucił dwa filmy i miał wrzucić trzeci który głównie miał się skupiać na loteriach. Sprawy są w toku wczoraj były kolejne zatrzymania plus krążą głosy, że Budda i Grażynka wyszli na święta i pozwalają sobie na dużo bo Budda poszedł w koronę. Film grande mógłby trochę namieszać więc taka akcja byłaby idealna bo jednocześnie zemsta za poprzednie filmy i może straszak czy zmiękczenie potencjalnych efektów trzeciego filmu.
Moment
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: zaraz się zlecą obrońcy i napiszą że budda nikogo nie sprzedał xDDD
ale dość długo musieliśmy czekać na patusów i z bungee aż ich zawiną, zawineli nawet ulfika xD
  • Odpowiedz
@ElementalX7: no dla mnie są tajemnicą czasy typu 2019-2021, potem budda był bardziej przejrzysty
nie wierzę żę budda nie miał kiedyś żadnych wrogów i przeciwników
przecież masa ludzi co go wtedy na zlotach spotkała jak był mniejszy MIAŁA Z NIEGO BEKĘ ŻE TYP NIC NIE WIE i wieczenie każdemu wciska jakiś kit xd
  • Odpowiedz
@eSUBA94: @ElementalX7 nie wiem czy nie zmyślam, ale wydaje mi sie ze z tym lasem to fakt, tylko ze potem sie z tym typem pogodził/przekupił czy cos i zmienili obaj wersję ze to zart byl. Co do wjazdu na chatę grande to cos mi sie nie spina tutaj,
Mnie tez ciekawi 2019-2021, bo w sumie mocno wtedy śledziłem bo poznałem go przed yt i zawsze zastanawiało mnie czemu wszystkie
  • Odpowiedz
@przehajpowanaekspozycja: no wiele wiele niewiadomych których nikt wtedy nie badał bo nie wiedział że budda bedzie większy + wyjdą po latach wałki
typ był śliski od 2016 roku na to wychodzi, był słupem ludzi z dużą kasą którzy korzystali z jego internetowych umiejętności aby coś zainwestować, coś wyprać itp.
  • Odpowiedz