Wpis z mikrobloga

• 0
No właśnie bo nigdzie nie mogę znaleźć ostrzy z oznaczeniem qp2724 i zastanawiam się czy czy te wszystkie oznaczenia QP2520 QP2530 QP2630 QP6510 QP6520 - to wszystko to samo. Poczekam może ktoś bardziej kompetentny się wypowie ale dzięki za odpowiedź.
  • Odpowiedz
ja tam zawsze kupuje w internecie

@MonsieurLaBoule:
Niestety zakupy w sieci to loteria, bo końcówki do maszynek (w tym one blade) czy szczoteczek do zębów to chyba najczęściej podrabiane produkty. Ostatnio to już oszuści tak się wycwanili, że nawet nie dają dobrych cen na swoje podróby tylko wystawiają w tej samej cenie co legitne zestawy z promocji (kilkanaście-kilkadziesiąt procent taniej niż w sklepie stacjonarnym lub oficjalnym sklepie Philips). Jak znajdziesz
  • Odpowiedz
@hepat: na stronie philipsa po numerze maszynki, znajdziesz akcesoria i czeaci zamienne.

Co do zakupu nozykow to albo amazon (ale sprzedawca musi byc amazon), albo strona phillipsa i jakis kupon z banku bo chyba kazdy bank rozdaje do nich kody.

Ewentuanie szukac na peper jakichs promek, albo kuponow do drogerii.
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: ja nie szukam po taniości tylko mam problem z odpowiednim doborem ostrza do mojej maszynki , bo jest ich parę rodzaju i nie mogę znaleźć do mojej mszynki
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@smk666: przepraszam mireczku - nie na temat, szukam pomocy przy doborze ostrzy a nie debaty czy kupowanie na allegro jest git
  • Odpowiedz
z odpowiednim doborem ostrza do mojej maszynki

@hepat: pisalem wyzej, masz na stronie producenta przy maszynce o twoim kodzie, czesci zamienne.
Ostrza tez maja swoj numer i bez problemu po nim znajdziesz w sklepach.
  • Odpowiedz
przepraszam mireczku - nie na temat, szukam pomocy przy doborze ostrzy a nie debaty czy kupowanie na allegro jest git

@hepat:
Fair enough.
  • Odpowiedz
@smk666: sama prawda. Kupowałem na allegro i nie da się tego odsiać. Przyszła paczka. Wygląda legitnie, golę... ja p------e. Jakość golenia 100x gorsza i jeszcze wyrywa włosy. Dla zwykłego zjadacza chleba podróbka identyko co oryginał.
  • Odpowiedz
@smk666: sama prawda. Kupowałem na allegro i nie da się tego odsiać. Przyszła paczka. Wygląda legitnie, golę... ja p------e. Jakość golenia 100x gorsza i jeszcze wyrywa włosy. Dla zwykłego zjadacza chleba podróbka identyko co oryginał.
  • Odpowiedz