Wpis z mikrobloga

Typowa trumpowa polonia w USA

Wczoraj amerykańska polityk Ilhan Omar została zaatakowana przez zwolennika Trumpa, Anthony’ego Kazmierczaka
Wstał, gdy ona mówiła, i spryskał ją nieznaną pomarańczową cieczą ze strzykawki.

#usa #trump
deeprest - Typowa trumpowa polonia w USA

Wczoraj amerykańska polityk Ilhan Omar zost...

źródło: G_vL3xlXoAAp_xa

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wczoraj amerykańska polityk Ilhan Omar została zaatakowana przez zwolennika Trumpa, Anthony’ego Kazmierczaka

@deeprest: Nie wiem czy powinienem w sumie to pisać bo zawsze robiąc to czuje się trochę jakbym srał do własnego gniazda, ale nie ma co się oszukiwać. Nie chcę nikogo obrażać też bo absolutnie nie oto tu chodzi, ale typowa polonia w USA to bardzo często ma gwoździa w mózgu i jest głupia jak but z lewej nogi
  • Odpowiedz
  • 71
@Cztero0404: Polonia zawsze była kopnięta i to nawet nie mówię o prostych góralach co wyjechali do Jackowa i w prezencie przysyłali Polakom jeszcze 20 lat temu pomarańcze. Moj stary musiał uciąć kontakt ze swoim najlepszym przyjacielem z podstawówki i studiów, bo temu peron po paru dekach w USA odjechał. Z europejską polonią jest trochę lepiej.
  • Odpowiedz
Polonia zawsze była kopnięta i to nawet nie mówię o prostych góralach co wyjechali do Jackowa i w prezencie przysyłali Polakom jeszcze 20 lat temu pomarańcze. Moj stary musiał uciąć kontakt ze swoim najlepszym przyjacielem z podstawówki i studiów, bo temu peron po paru dekach w USA odjechał. Z europejską polonią jest trochę lepiej.

@deeprest: Polonia mieszkająca w Stanach Zjednoczonych przede wszystkim bardzo często zauważyłem, że bardzo lubi koloryzować o
  • Odpowiedz
@deeprest: celowo w---------ą się w politykę naszego kraju, żeby szwagier w Polsce miał gorzej od nielegalnego zrywacza azbestu, który od 20lat nie nauczył się angielskiego
  • Odpowiedz
celowo w---------ą się w politykę naszego kraju, żeby szwagier w Polsce miał gorzej od nielegalnego zrywacza azbestu, który od 20lat nie nauczył się angielskiego

@AbaKowner: To jeszcze nic. Największego bólu dupska wręcz zawału jak Marian Paździoch doznają przedstawiciele Polonii którzy widzą/słyszą, że ktoś z USA był w Polsce i ocenia lepiej Polskę jak Amerykę XD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Chyba lepiej nie dało się tego ująć. Dlatego osoby mieszkające x lat po za granicami Polski powinny mieć odebrane prawo głosowania w wyborach, chyba że wrócą do kraju i przemieszkają w nim kolejne x lat
  • Odpowiedz
Chyba lepiej nie dało się tego ująć. Dlatego osoby mieszkające x lat po za granicami Polski powinny mieć odebrane prawo głosowania w wyborach, chyba że wrócą do kraju i przemieszkają w nim kolejne x lat

@Jasper666: I tak jeszcze nie napisałem o jednej rzeczy. Polonia w USA ma taką tendencję bardzo często do bronienia na przykład tego jak w USA wyglądają ceny na półkach wiesz bierzesz i tax/podatek dolicza ci
  • Odpowiedz
@deeprest:

Z europejską polonią jest trochę lepiej.

Oni zazwyczaj zwyczajnie nie są oderwani od kraju bo ten leży za rogiem. Polak z Hiszpanii będący raz w roku w Polsce powie że prawie w niej nie bywa. Polak z USA będący raz w roku w Polsce będzie mówił że jest w niej często
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jakbys zyl z bohaterami filmu szczesliwego nowego jorku. Z kim ty sie zadajesz ze masz doswiadczenia? Moje doswiadczenia z polakami to raczej takie mirki jak r2d2zsosnowca, lajsta, uberwygryw. Zarabiajacy dobrze jako fachowcy, wlasciciele firm, bawiacy sie w inwestowanie, posiadajacy jakies konkretne hobby jak nurkowanie, strzelectwo, wedkarstwo itp
Mozemy sie nie zgadzac na tematy polityczne ale nie sa to ludzie ktorzy pamietaja zuki i polonezy :)
  • Odpowiedz
Jakbys zyl z bohaterami filmu szczesliwego nowego jorku. Z kim ty sie zadajesz ze masz doswiadczenia?

@cerbera: Powiedzmy, że życie czasami bywa jak losowe zdarzenia na mapie w GTA V. Jak już wcześniej napisałem, nie wszyscy.
  • Odpowiedz
@cerbera: nie wiem co to za baba i czy jej się udało ukraść miliony niedługo g---o wartych żetonów, natomiast wypowiada się tak że nawet już pomijając kolor skóry i związany z tym zapach nie wytrzymałbym w jej towarzystwie 15 minut a co dopiero mówić o kopulacji (ryzyko HIV w bonusie)
  • Odpowiedz
Polonia zawsze była kopnięta i to nawet nie mówię o prostych góralach co wyjechali do Jackowa i w prezencie przysyłali Polakom jeszcze 20 lat temu pomarańcze

@deeprest: proszę cie, rodzina mojej dziewczyny nadal wysyła im paczki jakby komuna była xd. Ja nie wiem czy oni im nie powiedzieli że już można kupić dżinsy czy co
  • Odpowiedz
@mixererek: no to dlaczego im nie powiedzieli? Bo rodzina ktora wysyla te paczki napewno robi to w dobrej wierze. To nie jest tak ze te paczki same sie pakuja i wysylaja.
Sam wyslalem wiele paczek i z mojej perspektywy to niepotrzebny mi problem. Za kazdym razem gdy chce wywalic cos poprostu do smiecu lub oddac biednym lokalnie i mowie ze nikt tego w polsce juz nie chce. To slysze ze
  • Odpowiedz
Powiedzmy, że życie czasami bywa jak losowe zdarzenia na mapie w GTA V. Jak już wcześniej napisałem, nie wszyscy.

@Cztero0404: pelna zgoda nawet pisalem przed chwila cos podobnego

Wiele w zyciu zalezy od szczescia. Sa rzeczy mozliwe i niemozliwe. Mozliwe moga miec skutki pozytywne lub negatywne. Maja tez jakies prawdopodobienstwo. Sztuka polega na zwiekszaniu prawdopodobienstwa wystapienia w naszym zyciu sytuacji pozytywnych, jednoczesnie minimalizujac szanse na te negatywne. Biorac udzial w
  • Odpowiedz
@deeprest Europejska Polonia raz na jakiś czas zjeżdża do kraju. Mówiąc o większości Polaków to żeby zrobić zęby, pochwalić się czymś, odwiedzić rodzinę. Amerykańska Polonia jest zamknięta w swojej bańce, do tego media w stanach są równie głupie jak obywatele. Życie tam naprawdę odmóżdża
  • Odpowiedz
typowa polonia w USA to bardzo często ma gwoździa w mózgu i jest głupia jak but z lewej nogi

@Cztero0404: a skąd się niby wzięły dowcipy o głupich "pollacks" i poparcie dla kibola nawrockiego na poziomie 80-kilkuprocent? XD
  • Odpowiedz