Aktywne Wpisy

cocojambo210 +3
Chyba wolałbym się urodzić w Rosji niż w Stanach Zjednoczonych

wfyokyga +35
źródło: temp_file5292713250239397983
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file5292713250239397983
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wczoraj amerykańska polityk Ilhan Omar została zaatakowana przez zwolennika Trumpa, Anthony’ego Kazmierczaka
Wstał, gdy ona mówiła, i spryskał ją nieznaną pomarańczową cieczą ze strzykawki.
#usa #trump
źródło: G_vL3xlXoAAp_xa
Pobierz@deeprest:
źródło: image
Pobierz@deeprest: Nie wiem czy powinienem w sumie to pisać bo zawsze robiąc to czuje się trochę jakbym srał do własnego gniazda, ale nie ma co się oszukiwać. Nie chcę nikogo obrażać też bo absolutnie nie oto tu chodzi, ale typowa polonia w USA to bardzo często ma gwoździa w mózgu i jest głupia jak but z lewej nogi
@deeprest: Polonia mieszkająca w Stanach Zjednoczonych przede wszystkim bardzo często zauważyłem, że bardzo lubi koloryzować o
@AbaKowner: To jeszcze nic. Największego bólu dupska wręcz zawału jak Marian Paździoch doznają przedstawiciele Polonii którzy widzą/słyszą, że ktoś z USA był w Polsce i ocenia lepiej Polskę jak Amerykę XD
@deeprest: Tylko czekać aż stanowski zaprosi kolejnego migranta robiącego gnój w nieswoim kraju
@Jasper666: I tak jeszcze nie napisałem o jednej rzeczy. Polonia w USA ma taką tendencję bardzo często do bronienia na przykład tego jak w USA wyglądają ceny na półkach wiesz bierzesz i tax/podatek dolicza ci
Oni zazwyczaj zwyczajnie nie są oderwani od kraju bo ten leży za rogiem. Polak z Hiszpanii będący raz w roku w Polsce powie że prawie w niej nie bywa. Polak z USA będący raz w roku w Polsce będzie mówił że jest w niej często
Mozemy sie nie zgadzac na tematy polityczne ale nie sa to ludzie ktorzy pamietaja zuki i polonezy :)
@cerbera: Powiedzmy, że życie czasami bywa jak losowe zdarzenia na mapie w GTA V. Jak już wcześniej napisałem, nie wszyscy.
@deeprest: proszę cie, rodzina mojej dziewczyny nadal wysyła im paczki jakby komuna była xd. Ja nie wiem czy oni im nie powiedzieli że już można kupić dżinsy czy co
Sam wyslalem wiele paczek i z mojej perspektywy to niepotrzebny mi problem. Za kazdym razem gdy chce wywalic cos poprostu do smiecu lub oddac biednym lokalnie i mowie ze nikt tego w polsce juz nie chce. To slysze ze
@Cztero0404: pelna zgoda nawet pisalem przed chwila cos podobnego
@cerbera: A więc doskonale wiesz i rozumiesz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Cztero0404: a skąd się niby wzięły dowcipy o głupich "pollacks" i poparcie dla kibola nawrockiego na poziomie 80-kilkuprocent? XD