Aktywne Wpisy

pepepanpatryk +132
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

Dolar mi się podoba
źródło: Screenshot_20260128_095202_Firefox
Pobierz@tom-ek12333 Nie jestem długo na tagu ale już któryś raz widzę jak wysiadasz z tysiąc letnich obligacji planety pluton i przesiadasz się na coś innego. A nie chodzi w tych obligacjach o to, że są długoterminowe?
Mały dołek na dolarze a ty już uciekasz na coś innego teraz po miesiącu.
Przestań oszukiwać siebie i nas przy okazji. Brakuje Ci zmienności, hazardu. Zacznij normalnie handlować akcjami, rysuj te
https://wykop.pl/wpis/84723179/w-czerwcu-2021-popelnilem-wpis-o-srebrze-wtedy-byl#292235969
PS Sprawdziłem, w 2025 platyna wykręciła +127%. Z czym do ludzi Tomuś?
Mam coś z hazardzisty ale nie tak jak Zaorski.
Kupowałem euro za dolara i 100 letnie za to.
Euro wzrosło i
@HAMSKLOSS89: I zawsze z pełnym przekonaniem, że nowy pomysł da zarobić miliony %. I może by tak było, gdyby nie kolejny lepszy pomysł za miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wynik po roku:
źródło: 1000044180
PobierzNie ma nic bardziej hardcorowego niż stripsy 0% 2053 us. To taki ekwiwalent 100 letnich o niższym duration, jednak stopy w USA są wyższe niż w EU i mają z czego ciąć.
@msr99 @ossprime
@HAMSKLOSS89: ja też rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: WhatsApp Image 2026-01-28 at 12.27.31
Pobierz@UsmiechnietyAnon: xDDDDDDDDDDD
@tom-ek12333: nie będe ci pisać ile moi rodzice zarobili na metalach bo mi nie uwierzysz. Amatorka to twoje inwestowanie, gorzej sie dosłownie nie da xd
@scoria inflacja spada i wynosi 1.2% wg truflation