@conamirko jak ja Instagrama nie używam xD ale za czasów fb i liceum/gimbazy to wszystkie laski sobie tak komentowały zdjęcia mimo, że potem dupe obrabiały równo. Ja jak podejdę do kumpla i powiem "cześć ch*ju" to mi odpowie "no siema ch*ju". A laska jakby tak powiedziała jedna do drugiej, to by się obraziły. ¯\(ツ)/¯
@conamirko: to jest niezależne od wieku. Faceci mogą do siebie tak mówić, bo wiedzą, że to tylko słowa. Kobiety za to udają miłe, a potem żrą się między sobą i obgadują. Jak facet kogoś nie lubi to po prostu nie będzie z kimś takim gadał.
To może pokaż parę przykładów xD
@conamirko: naprawdę nie widziałaś komentarzy pod dowolnym zdjęciem brzydkiej baby na socialach?
@Ogau: część tych lasek to dwulicowe atencjuszki, natomiast część po prostu nie patrzy na nie przez pryzmat czy im staje do nich k---s, gdyż go nie mają, oto wielka tajemnica.
@erni13: ja nie rozumiem czemu ludzie się triggeruje gdy się powie że ktoś nie jest ładny. Ja nie jestem Pitt, ona nie jest Jolie, ale jest łebska, wygadana, doszła na prawdę wysoko pokazując że wygląd nie jest ważny żeby osiągnąć sukces. A się zesraja bo jest brzydka
@Sonny86: znow problem wymyslony przez wykopka-przegrywa, sytuacja nieistniejaca, zeby udowodnic jakie to kobiety sa zaklamane. W zyciu nie uslyszalem ani jednej kobiety zachwycajacej sie uroda Pani Wellman. Ale wszystko jedno jak ona wyglada, i tak ma wieksze IQ od ciebie.
Nie wiem, czy nie obracam się wśród hipokrytów czy to typowa sytuacja gdy ktoś tworzy scenariusz i sam z nim walczy?
Spytaj publicznie, nie prywatnie.
W pracy, w wywiadzie, w telewizji, niech napiszą publicznie na swoich socialach.
Ja jak podejdę do kumpla i powiem "cześć ch*ju" to mi odpowie "no siema ch*ju". A laska jakby tak powiedziała jedna do drugiej, to by się obraziły. ¯\(ツ)/¯
@0mezrp: macie po 12 lat?
Myślę że powinniśmy zacząć od tego, czy znasz jakieś kobiety w ogóle xD
@conamirko: to jest niezależne od wieku. Faceci mogą do siebie tak mówić, bo wiedzą, że to tylko słowa. Kobiety za to udają miłe, a potem żrą się między sobą i obgadują. Jak facet kogoś nie lubi to po prostu nie będzie z kimś takim gadał.
@conamirko: naprawdę nie widziałaś komentarzy pod dowolnym zdjęciem brzydkiej baby na socialach?
źródło: IMG_2468
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@erni13: jest mnostwo kobiet, ktore uwaza, ze kobieta jest piekna z definicji, wiec nie wiem na jakim swiecie zyjesz
@rafau16: polowa to boty a polowa to zwykłe zwiększanie zasięgów, no faktycznie dowód