Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +87
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz
baemaj +22
Chcę kupić jednego kwiatka i sprawdzić, czy przez rok uda mi się go nie uśmiercić. (ಠ‸ಠ) Jeśli przeżyje, dostanie zaszczytne miejsce w moim mieszkaniu.
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny
Myślałam o drzewku oliwnym. Ma to sens jako pierwsza roślina, czy lepiej zacząć od czegoś mniej wymagającego?
Ładniutka też jest Aspidistra wyniosła.
#rosliny

Ciągnąc dalej wczorajszy trend Marsowy. Stojąc na powierzchni Marsa nasz ciężar będzie mniejszy - ważylibyśmy zdecydowanie mniej niż na Ziemi, aż o 62% mniej! Wynika to z tego, że Mars ma około 10 razy mniejszą masę niż Ziemia, a więc wytwarza mniejsze przyciąganie grawitacyjne. Liczy się tu także promień planety, dlatego waga nie
Dzisiaj w planie ścięcie drzew, takich dużych , a jak będzie to zobaczymy. Jeden grab ma około 1,5 metra średnicy więc to już nie będzie zabawa. Ale prawdziwy mężczyzna powinien: dom zburzyć, drzewo wyrwać i przynajmniej raz synowi przez kark przyłożyć ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Miłego dnia. Cześć!
https://youtu.be/HWd_N-9n7NM?is=JV8mcOEocEg6PWLU
Już jestem po pracy. Czekam tylko na kuriera, a później chyba skoczę na spacer do lasu :-)
Ps. Dziś pierwszy raz będę robił wrapy/tortille w airfryerze. Trzymajcie kciuki :D
Miłego dnia, Totowcy!
Cześć, czołem. Środa, dzień... za dniem leci jak szalony. Udanego dzionka i pysznej herbatki życzę :)