@michalxd21: takie mamy czasy, debil debila debilem pogania, jak dla mnie to może jeździć nawet lamborghini, mentalnie jest jak grażyna z bazaru handlująca pietruchą
@michalxd21: z tym zarabianiem bym aż tak nie przesadzał, bo auto może być w leasingu czy jakichś ratach. Ale no śmieszna jest: mitomanka-zakupoholiczka w audicy za 250k mieszkająca z rodzicami w pokoiku dziecięcym xd
@dzekiczan123: Wardęga w Listopadzie już mówił że może jej wychodzić po 30-40 koła miesięcznie a w grudniu i teraz wystrzeliła że ma jeszcze większe wyświetlenia i więcej filmów, to za sam grudzień mogło jej 2-3 razy tyle wpaść.
@michalxd21: Niech sobie zarabia, a podziękować może ona najbardziej dla Klepsydry, bo on ją wypromował, a Wardęga czy jakiś inny Konop po prostu zaczęli ją komentować. Ale ktoś już dobrze napisał, że śmiesznie to wygląda — ona mieszka w pokoju dziecięcym z rodzicami, a wyjeżdża z autem za 250k
@michalxd21: Tak myślałem, że skądś ją kojarzę. Z jeden jej filmik widziałem. Mega infantylna postać. A co do zarobków na YT LUKA, wiesz o kim gadamy, krajan, chłop z blokowisk, co wyszło, że na walki MMA nie poszedł, bo szkoda mu twarzy obijać. Jeden z niewielu co mógł to zrobić i zrobił. Jeszcze SZAFA @eSUBA94 też odmówił, czym się chwalił, takiej propozycji, ale on pewnie zdrowotnie bał się zawału
@michalxd21: akurat 100k subów i 100k wyświetleń na film, to na polskie standardy coś bardzo dobrego. Totalnie da się mając takie wyświetlenia na czymkolwiek osiągnąć pensję jak z branży IT/MED, zbijając hajs na samym adsense i jakiejś randomowej współpracy.
@michalxd21: ja tam nie zazdroszczę starym pannom mieszkającym z rodzicami. Za rok czy dwa będzie bohaterem odcinka o zapomnianych youtuberach, a jak nie jest obrotna, to przepali kasę i zostanie z nakupowanymi rzeczami, które tracą na wartości.
Ale ktoś już dobrze napisał, że śmiesznie to wygląda — ona mieszka w pokoju dziecięcym z rodzicami, a wyjeżdża z autem za 250k
@xvster: mogła kupić mieszkanie niż samochód