Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazlewactwa 8 lat rządów ultra giga psycho prawicy nie doprowadziło do takiej katastrofy w dzietności jak 2 lata Tuska naprawdę trzeba mu pogratulować tego jak bardzo on i jego partia nienawidzą kobiet bo przecież według lewicowo ideowych to główny powód spadku
No ale cóż przynajmniej teraz będą bezpiecznie rodzić obok obsranego zarzyganego menela na sorze więc na pewno dzietność pójdzie w górę
Ryzcel - #polityka #bekazlewactwa 8 lat rządów ultra giga psycho prawicy nie doprowad...

źródło: IMG_2896

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

8 lat rządów ultra giga psycho prawicy

@Ryzcel: to jest tak przeterminowane, że ja bym się zabarykadował w piwnicy Mireczku będąc na twoim miejscu bo SANEPID już leci ci na chatę, cię zglebować, za obrót tak nieświeżym towarem.
  • Odpowiedz
  • 3
@TenXen47: Oj klamczuszku nie ladnie tak oszukiwac
Tendencja spadkowa zostala zapoczatkowana za rzadow Tuska
2008 - 1,40
2015 - 1,29
Coz ja widac ta wladza nienawidzila kobiet juz przed
  • Odpowiedz
oficjalnych statystyk wychodzi wprost że 2 lata Tuska są gorsze dla dzietności niż 8 ULTRA GIGA ORTODOKSYJNEJ KATO PATO PRAWICY

@Ryzcel:

I co myslisz ze podepniesz to pod statystyke i to jest prawdziwy obraz ?
Winy pisu to tu jest jakies minium 80 procent za to co jest teraz, a bedzie gorzej jeszcze.
  • Odpowiedz
  • 1
@palodisko: Dzietnosc spada za pisu? (Pomimo iz twoj kolega sam udowodnil ze tendencja spadkowa byla juz zanim rzadzili) Wina PIZU ZŁE PRAWAGI NIENAWIDZĄ KOBIET
Dzietnosc spada jeszcze szybciej i bardziej niż za Pisu? WINA PISU ZŁE PRAWAGI
A to wszystko pomimo wprowadzenia aborcji do momentu porodu na kwitek od psychologa którego nie można podważyć pod groźbą zarzutów i dawania opcji płodzenia się inwalidom genetycznym przez invitro
Proste pytanie do was
  • Odpowiedz
@Ryzcel: za duzo se dziecko dopowiadasz i niepotrzebnie probujesz podsycac jakies urojone wojenki. Rozumiem ze pisoski łepek nie potrafi przemielic rzeczywistosc odpowiednio, to przyjdzie jeszcze z czasem.
  • Odpowiedz
  • 1
@palodisko: Oho i mam
Najwiekszy spadek dzietnosci za po? Ee dopowiadasz sobie to wina pisu Hej ale to czemu spadek byl juz platformy zanim pis doszedl do wladzy? Yuyyghyy WINA PIZU PRAWACKI SPISEG NIKT SIE NIE NABIERZE
Od razu widać że jesteś zwykłym lewicowym fanatykiem fundamentalistą
  • Odpowiedz