Aktywne Wpisy

skrytek +719
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +600
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

-3 na klatę góra środek i rozpiętki
-po jednym bok barku, górka barku
- jedno na triceps
Trening pull:
-3 na plecy (podciąganie,wiosło,i jakieś ściąganie)
-tył barku
-biceps
Nad nogami nie będę się rozpisywał bo są to poprostu przysiady, wykroki i maszyny
W każdym ćwiczeniu wykonuje 3 serie robocze do upadku mięśniowego,
Czy tyle ćwiczeń wystarczy na rozbudowę danych partii? Czy jednak przydałoby się dołożyć gdzieś jakiegoś ćwiczenia
Póki systematycznie progresujesz to nie ma co kombinować.
@Dominsiemaelo: to też zależy jaki cel mają i plan, chyba że myślą że im więcej tym lepiej ale to tak nie działa łatwo przeładować plan. Twój plan wydaje się spoko, ja bym nie kombinował.
Zmieniasz dopiero jak coś przestaje działać i wtedy tylko to, co przestaje działać, a nie wszystko.
Ale generalnie to im więcej, tym lepiej, przy czym ogranicza Cię czas, życie, jedzenie, stawy i ścięgna i regeneracja. Jeden będzie mógł zrobić 5-8 serii dwa razy