Wpis z mikrobloga

prokuratura w końcu ruszyła dupe i zawinęła tego ułomnego pustego internetowego patusa mrdzinolda
odrazu mi się dzień poprawił
idol dzieci i młodzieży - patus który ledwo co podstawówkę zdał i nic nie potrafii, pokonuje go nawet zatankowanie auta i musi wzywać lawety

#mrdzinold #bungee #h----d
#patostreamy #polskiyoutube #polskiepato
eSUBA94 - prokuratura w końcu ruszyła dupe i zawinęła tego ułomnego pustego interneto...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@mikserq21: oj tak, ten typ mi tak nerwy działał że to szok, dosłownie ludzie 16-22 lat potrafili za nim w ogień skoczyć
niczego w swoim życiu nie osiągnał - ani nie miał skila w grach, ani nie tworzył czegoś, teraz stwierdził że jest raperem i jest bardziej podziwiany niż youngmulti albo inni wykonawcy
i non stop chce każego wysyłać do choroszczy non stop...
typ był tak ułomny że go kiedyś
  • Odpowiedz
  • 0
@eSUBA94: ty. Jak on ci działał na nerwy ? Ty siedzisz w tym środowisku czy jak ? Mi postać jest znana, ktoś mi pokazał kiedyś coś na YT, nie spodobało mi się. Nigdy więcej go nie obejrzałem, nie czytałem o nim ani nic . A korzystam tylko z neta, z tv wgl.
  • Odpowiedz
  • 1
@eSUBA94: ty. Jak on ci działał na nerwy ? Ty siedzisz w tym środowisku czy jak ? Mi postać jest znana, ktoś mi pokazał kiedyś coś na YT, nie spodobało mi się. Nigdy więcej go nie obejrzałem, nie czytałem o nim ani nic . A korzystam tylko z neta, z tv wgl.

@Mrtkml: unikam jak mogę ale wszystkiego nie da się uniknąć, ten typ jest wszędzie, wszędzie wyskakuje
  • Odpowiedz