Aktywne Wpisy

Lardor +237
źródło: 1000086168
Pobierz
Cipek102 +10
Pracuje sobie w restauracji jako kierowca i tak tylko z nudów chciałem się podzielić jaki jest obraz polskich rowerzystów ( ͡° ͜ʖ ͡° )
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
źródło: IMG_7043
Pobierz

Dyskusje o poprawie demografii nie mają już sensu, trzeba raczej zrobić plan kontrolowanego wygaszania kraju.
Oczywiście wiązałyby się z tym niepopularne decyzje, więc politycy tego tematu nie ruszą.
#demografia #polska #nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Tak jak mówiłem - nie ma sensu myśleć o poprawie demografii, a o tym jak zorganizować funkcjonowanie kraju przy takim tempie wymierania
To się hindusami/murzynami zateguje.
To co przyda się małej populacji już zostało zbudowane.
@SilesianPill: plan jest jedyny właściwy i prosty:
950+ !!!!!!!
To pomoze
@SilesianPill: Pierwszym krokiem powinna być eliminacja całej naszej klasy politycznej. Oni nie potrafią wybiegać planami dalej niż kadencję w przód. A jeśli nie są w stanie zjednoczyć się w kwestiach kluczowych dla dobra narodu to równie dobrze mogłoby ich nie być.
@SilesianPill: od dawna to powtarzam
sa o tym książki, a angielskie słowo na ten proces to degrowth
@Werdna: jest różnica między małą populacją a malejącą populacją i to z tym drugim jest i będzie problem
1. Zarejestrowanie chorego niemowlaka do przychodni to jest dramat. Dzwonisz w poniedziałek rano, a terminy mają na przyszły tydzień. Jak niemowlę nie ma 39 stopni to w sumie nie wiem jak ich przekonasz żeby Ci przyjęli dziecko w miarę szybko. Kto ma dziecko to wie że okres inkubacji choroby to parę godzin. To że rano ma katar