Aktywne Wpisy

jak można nienawidzić lata w którym jest ciepło i zielono wy musicie być chyba ulani i kazali wam siedzieć gołą dupą na skórzanym krześle bo ja nie wiem skąd takie traumy

Mi i moim koleżankom podobają się normalni faceci a nie jakieś chady
Normalni faceci:
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
Normalni faceci:
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder

źródło: 1000014435
PobierzNatomiast nie znam się na wojskowości i biore pod uwage że to tylko plotka rozpuszczana przez ruskich
@szychun: Inwestycji w zbrojenia? Kupowanie bardzo często przestarzałego sprzętu wypychanego przez amerykanów innym to nie jest inwestycja.
Problemem jest aktualizacja systemów, jeśli USA ich nie udostępni to taki sprzęt w kilka miesięcy traci swoją wartość na polu walki. Tak samo z F35.
No szkoda, że w Europie na realizację czegokolwiek czeka się dekadami, bo ciężki przemysł jest "a fe" i trzeba było w imię ideologii pozamykać huty, żeby kopciły w Serbii i Chinach. Jaki świat jest prosty, gdy jesteś ignorantem! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@szychun:
źródło: 49d00ba3f7b6d5cbf906ecf3c42cbe3e
Pobierz@eduardo-garcia: największy pisowski dupowłaz na wykopie pisze o posiadaniu argumentów XDDDD
Poproszę o polski/europejski substytut dla F-35, MiM104, M1A2, K239, AH-64HE itp. itd. DOSTĘPNE DO KOŃCA DEKADY? Słucham z niecierpliwością.
@Syn_Tracza:
@Andzejuk: