Aktywne Wpisy

OwyBEB +5
Nie wiem czy to dobre miejsce na takie zapytanie, ale może ktoś mi doradzi. Otóż poznałem dziewczynę, zaręczyliśmy się i postanowiliśmy kupić mieszkanie. Miasto wojewódzkie 82 m2, cena 970 tys. w systemie 20/80 czyli 20% wkładu własnego, a przy oddaniu nieruchomości przez dewelopera 80% (blok się obecnie buduje).
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
W listopadzie 2025 zapłaciliśmy 20%, wkładu własnego podpisując umowę deweloperską, a pozostała część czyli wspomniane 80% gdy mieszkanie zostanie oddane przez dewelopera w III kwartale
źródło: 9d572fb9-ea1c-4e45-b946-0b9c2a9fc279_cesja-praw-z-umowy-deweloperskiej-780x470
Pobierz
Dorciqch +36
źródło: 1000047041
Pobierz

@Metris: No właśnie to napsiałem. Lepiej że trwa wojna i mielicie swoją populację na kotlety niż by wojna miała się skońćzyć i mielibyście się odbudowywać żeby znowu napaść i okraść Europę. Szczególnie, że Indie wam dyktują cenę i płacą discount, tak że wy ledwo na tym ponad zero wychodzicie. W tym dealu bardzo dużo zyskują Indię, Europa trochę mniej, ale nadal
@Metris: o ile procent mniej płaci niż rosja planowała? macie na tym tyle pieniędzy, żeby na styk było. Taka rola wasala rosyjskiego światowego
Ukrainie pieniądze też się nie skończą, ale juz cieszycie się chociaż z tego że Rosja ma chociaż pieniądze xD
Tu juz nawet nie chodzi o wygraną, aby tylko nie zdechnąć z głodu po tej operacji specjalnej. W książkach do historii będzie to opisane