Aktywne Wpisy

Pepe_Roni +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A p------e ta wasza ekstraklasę przecież dodanie jakiegokolwiek meczu z tej ligi to loteria. Tam jest 33% na remis 33% na wygraną faworyta i 33% na przegraną faworyta. 4 kupony przegrane przez weekend i prawie na każdym ekstraklasa wszystko zepsuła #mecz #ekstraklasa
źródło: 1000005487
Pobierz

#programista15k #pracait
źródło: coping-copium
Pobierz@kukold: kto chciałby płacić $200 miesięcznie jak można płacić midowi $4k który będzie jeszcze dodatkowo seniorowi dupę zawracał
Nie mają
@kukold: Ale tak dokładnie jest. Jak pójdziecie kiedyś do trochę bardziej ambitnego projektu i domeny to zrozumiecie.
@kukold: Jako osoba nie majaca pojecia ani o progrramowaniu ani o jakichs domenach z AI jestem w stanie w okolo 80h postawic serwis z logowaniem, rejestracja, baza danyh, wpisami, zdjeciami, zebezpieczony przed podwojnymi transakcjami, idempotednoscia bazy, tokenizacja kazdej operacji - rzeczami o ktorych godzinę wczesniej
@JamesJoyce: I co? AI nie wytlumaczy i nie wyjasni? Bo mi AI wyjasnia zarowno kazda linijke jkak i ogolna budowe projektu, 5 minut wczeniej widze pare linijek jakihś krzaczków, a po 5 minutach wiem na 80% jak to dziala i co robi, po kolejnych 20 minutach dochodzimy do glebokiej architektury systemow.
@JamesJoyce: Nie wiem, czy ja nie potrafię pisać promptów, ale kiedyś testowałem to JuniePro wbudowane w intelij, miałem jeszcze do zrobienia jakiś smyr na wykresie pokroju, żeby etykiety były dużymi literami i żeby się tekst nie zawijał, wkleiłem to polecenie i co prawda AI rozwiązało te dwa problemy, ale przestały się wyświetlać tooltipy i nie dało się sortować wykresu
@kukold: biorąc pod uwagę że w IT w krakowie pracuje jakieś 250 tysięcy osób to tylko 25% sektora xDDDDDDDDD
źródło: IMG_4883
PobierzNie mając szerszego pojęcia o tym jakie są ograniczenia ai, nie wiesz czego nie wiesz i nie wiesz czego ai nie wie. I ten Twój serwis, który postawiłeś i ejaj ci napisało jest dobry wg Ciebie i AI. I obydwoje nie wiecie, że się mylicie.