Wpis z mikrobloga

@Karo8665: otóż myślisz się szonie

Społeczeństwo potrzebuje zastępowalności pokoleniowej czyli dzieci, jest to całkowicie uzasadnione kulturowo, biologicznie, logicznie i gospodarczo

Natomiast bezdzietna kobieta ma niewielką wartość dla społeczeństwa, czas spojrzeć prawdzie prosto w oczy

Ale jak kobieta kobietę porównuje do krowy rozpłodowej to znaczy że ładnie jest p----------a xD
  • Odpowiedz
@MikiGRU: Gdyby tak było odczuwałabym to gdziekolwiek a jedyne miejsce gdzie pojawiają się takie teksty to wykop. Mamy równe a nawet wyższe prawa od mężczyzn (niższy wiek emerytalny, przewaga w sądach rodzinnych. Nie pochwalam tego ale tak jest). Równe szanse w niemalże każdym zawodzie, 0 dyskryminacji kobiet bezdzietnych, gdziekolwiek. Prawnie i społecznie. Rodzinnie, towarzysko, zawsze. Tak więc społecznie to nie istnieje, jedynie w twojej sfrustrowanej główce przegrywie. Ps. Ile dzieci
  • Odpowiedz
@Karo8665: nie wszystko ludzie chcą mówić w twarz, nawet jak tak myślą. Żyjesz od dzisiaj?

I co te prawa mają do wątku? To że macie lepiej niż kiedyś ale nie chce wam się rodzić dzieci bo zmęczone? xD

Interes społeczny, gospodarczy czy kulturowy jest niezaprzeczalny, a to że nikt na ulicy cię nie dyskryminuje za to że nie masz dzieci to jest wg ciebie argument że wcale dzieci nie są
  • Odpowiedz
@MikiGRU:

Tak też myślałam, że masz. Tutaj ewidentnie aż kipi zazdrość, zawiść i poczucie niesprawiedliwości, że my bezdzietni mamy luz, robimy co chcemy, jedziemy gdzie chcemy, jesteśmy wolni i spełnieni, mamy hajs dla siebie i czas, a ty latasz z kupami i wysłuchujesz ryku całymi dniami. Nawet nie próbuj mnie przekonywać, że tak nie jest bo przerabiałam to wielokrotnie. Frustracja, że my nie przechodzimy tego co wy. W sumie to
  • Odpowiedz
@Karo8665:

Hahaha ale ty jesteś odklejona, masakra xDDD

Tutaj ewidentnie aż kipi zazdrość, zawiść i poczucie niesprawiedliwości, że my bezdzietni mamy luz, robimy co chcemy, jedziemy gdzie chcemy, jesteśmy wolni i spełnieni, mamy hajs dla siebie i czas, a ty latasz z kupami i wysłuchujesz ryku całymi dniami. Nawet nie próbuj mnie przekonywać, że tak nie jest bo przerabiałam to wielokrotnie. Frustracja, że my nie przechodzimy tego co wy. W
  • Odpowiedz
@MikiGRU: Żal i samozaoranie? To ty pierwszy zaczęłeś określać ludzi, którzy nie żyją twoim stylem życia bezużytecznymi a następnie wmawiałeś, że nie mam podjazdu jakbyś próbował udowodnić światu i sobie że jesteś lepszy. Spełnieni ludzie nie potrzebują poniżać innych ani przekonywać, że są lepsi. Zrobiłeś to wyłącznie ty.
W kolejnej wiadomości, kiedy ci to wytknęłam znowu na siłę próbujesz wmówić, że ja mam gorzej i oceniać cudze życia bezdzietnych nie
  • Odpowiedz