Aktywne Wpisy

Kasahara +523
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
reseted +132
Lista europosłów głosująca za skanowaniem prywatnych wiadomości w komunikatorach
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
źródło: obraz
Pobierz

Wielkie niezależne, przepiękne, wykształcone Polki…w praktyce bezużyteczne
* Ja po 30 i nie zalalem.
Komentarz usunięty przez autora
Społeczeństwo potrzebuje zastępowalności pokoleniowej czyli dzieci, jest to całkowicie uzasadnione kulturowo, biologicznie, logicznie i gospodarczo
Natomiast bezdzietna kobieta ma niewielką wartość dla społeczeństwa, czas spojrzeć prawdzie prosto w oczy
Ale jak kobieta kobietę porównuje do krowy rozpłodowej to znaczy że ładnie jest p----------a xD
I co te prawa mają do wątku? To że macie lepiej niż kiedyś ale nie chce wam się rodzić dzieci bo zmęczone? xD
Interes społeczny, gospodarczy czy kulturowy jest niezaprzeczalny, a to że nikt na ulicy cię nie dyskryminuje za to że nie masz dzieci to jest wg ciebie argument że wcale dzieci nie są
Tak też myślałam, że masz. Tutaj ewidentnie aż kipi zazdrość, zawiść i poczucie niesprawiedliwości, że my bezdzietni mamy luz, robimy co chcemy, jedziemy gdzie chcemy, jesteśmy wolni i spełnieni, mamy hajs dla siebie i czas, a ty latasz z kupami i wysłuchujesz ryku całymi dniami. Nawet nie próbuj mnie przekonywać, że tak nie jest bo przerabiałam to wielokrotnie. Frustracja, że my nie przechodzimy tego co wy. W sumie to
Hahaha ale ty jesteś odklejona, masakra xDDD
W kolejnej wiadomości, kiedy ci to wytknęłam znowu na siłę próbujesz wmówić, że ja mam gorzej i oceniać cudze życia bezdzietnych nie