Wpis z mikrobloga

• 353
@Mega_Smieszek: jeżeli dzieci to mały problem. Gorzej jak dorośli osiągają poziom płaskiej ziemi. Uważają się za geniuszy bo odkryli spisek. Nie da się kulturalnie przekonać do zmiany zdania bo ignorują argumenty. Po każdym ignorowaniu jest tekst że jak nie masz argumentów to mają rację. To trzeba ignorować. Niech mają rację. Udowodnili poziom. Ja się poddaje. Ostatnio nawet do matki dotarło że szurstwo jest szkodliwe. Nie zaprosiła na święta. Obraziła się
  • Odpowiedz
  • 15
@paw1470: w robocie też mam takiego odklejenca, że 5g to trzeba foliowa czapeczkę nosić, że będą cie podsłuchiwać itp. A jak mu powiedziałem że teraz mogą to robić to tylko pokiwał głową i dalej pierdzielił że 5g jest szkodliwe
  • Odpowiedz
@paw1470:

Z szurstwem jest bardzo podobnie jak z religią, jedni i drudzy uważają się za jakichś lepszych ludzi, bo jedni przejrzeli na oczy, a drudzy ujrzeli łaskę boga.

Sam bawiłem się w szurostwo na temat iluminatów, spisków, końca świata, bo dawało mi to przeświadczenie, że "wiem więcej", że nie jestem częścią systemu itp, z tą różnicą, że miałem 17 lat i mi minęło gdy trzeba było pójśc do pracy i
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Z trójkątem też, sporo czytałem, jakieś ostatnie rozmowy pilotów i takie tam.
Ale miałem większą schizę z Piramidami
Ze znaleźli jakiś wąski tunel, wpuścili robota ale dojechał do dziwnej ściany i dali sobie na luz
Nosz kuźwa
Albo zrobili skan terenu i pod piramidą odkryto jakieś pomieszczenia, ale Zahi Hawass nie zgodził się na kopanie
I to podawały w miare normalne gazety, nie
iterazwchodzejacalynabialo - @Mega_Smieszek: Z trójkątem też, sporo czytałem, jakieś ...

źródło: lawa

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Sporo tego było:
Uprowadzenia przez Obcych, kręgi w zbożu, wielka stopa, yeti, tajemnicze technologie starożytnych, dinozaury z Amazonii, duchy, chupacabra itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Świat wydawał się pełnym fascynujących tajemnic.

• Odpowiedz
@troloking: nie pamiętam tytułu ale było japońskie anime. Uruchomienie sieci 7g zamurowało świat. Każda stacja kolejowa ma innych ludzi. Gdyby zrobili z tego film to będzie idealny przykład dla szurstwa.

@spedytor15k ja nie mam takiej cierpliwości do debili. Jeżeli uznam że nie ma sensu to wychodzę na spacer. Wyciszam telefon. Jak wracam to już jest cisza i spokój.
  • Odpowiedz
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: oooo gościuuu przypomniałeś mi jak jakieś 20 lat temu zrobili lajwa i wielkie wydarzenie że wpuszczają robota do wąskiego tunelu w piramidzie i tym razem dowiemy się co jest za "drzwiami" na jego końcu. Okazało się że za drzwiami są kolejne xD ja j---e ale byłem tym oburzony, prawie jak prządło w filmiku zły humor xD
  • Odpowiedz
Okazało się że za drzwiami są kolejne xD ja j---e ale byłem tym oburzony, prawie jak prządło w filmiku zły humor xD

@Esior: Wszyscy chyba widzieliśmy to samo xD
Też mam przed oczami tę j----ą kamerę i ten tunel jakby za tym miało się kryć nie wiadomo co
  • Odpowiedz
@KawaSieNadawa: nie muszę daleko szukać. Wystatczy mój ojciec. Głupich ludzi nie brakuje. Nie pytam więc się nie chwalą ale wszystkich wyznawców teorii spiskowych jest raczej dużo. Za dużo. Podczas COVID nawet ludziom raczej normalnym odwaliło
  • Odpowiedz