Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

źródło: 1000014951
Pobierzźródło: image
PobierzZ szurstwem jest bardzo podobnie jak z religią, jedni i drudzy uważają się za jakichś lepszych ludzi, bo jedni przejrzeli na oczy, a drudzy ujrzeli łaskę boga.
Sam bawiłem się w szurostwo na temat iluminatów, spisków, końca świata, bo dawało mi to przeświadczenie, że "wiem więcej", że nie jestem częścią systemu itp, z tą różnicą, że miałem 17 lat i mi minęło gdy trzeba było pójśc do pracy i
Ale miałem większą schizę z Piramidami
Ze znaleźli jakiś wąski tunel, wpuścili robota ale dojechał do dziwnej ściany i dali sobie na luz
Nosz kuźwa
Albo zrobili skan terenu i pod piramidą odkryto jakieś pomieszczenia, ale Zahi Hawass nie zgodził się na kopanie
I to podawały w miare normalne gazety, nie
źródło: lawa
PobierzUprowadzenia przez Obcych, kręgi w zbożu, wielka stopa, yeti, tajemnicze technologie starożytnych, dinozaury z Amazonii, duchy, chupacabra itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Świat wydawał się pełnym fascynujących tajemnic.
@spedytor15k ja nie mam takiej cierpliwości do debili. Jeżeli uznam że nie ma sensu to wychodzę na spacer. Wyciszam telefon. Jak wracam to już jest cisza i spokój.
źródło: 0_6h7Cv2OmULiuuxpe
Pobierz@Esior: Wszyscy chyba widzieliśmy to samo xD
Też mam przed oczami tę j----ą kamerę i ten tunel jakby za tym miało się kryć nie wiadomo co