Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Nie chcę "obwiniać ofiary"

@mbn-pl: to nie tak że odeszła przez moje picie bo ja nie piję już dłuższy czas. Paradoksalnie wtedy jak piłem to trzymała się jak rzep psiego ogona
  • Odpowiedz
@alkoJezus: dajecie się tym babom robić jak chcecie, jakby moja mi powiedziała, że chce się przeprowadzić bo jej miasto się przestało podobać albo by chciała pieniądze na tatuaż ode mnie to bym jej się kazał walnąć w głowę a potem pomógł spakować walizkę. Sami się nie szanujecie a potem zdziwienie wielkie, że kobiety was nie szanują. OP oczekuje dobrego traktowania bo był dobrym sługusem, tyle że dobre traktowanie osiąga się
  • Odpowiedz
@alkoJezus: i co? W związku z tym mamy Cię poklepać po plecach, bo nie potrafiłeś dokonywać w życiu dobrych wyborów? Chłopie bierz się za siebie, bo czasu coraz mniej. Pamiętaj, że jedyną osobą na którą masz wpływ jesteś Ty sam.
  • Odpowiedz
@alkoJezus: hest taka ksiazka Pani Bounvary czy jakos tak. O wlasnie takiej francuskiej niewinnej witamince. Ja za kobieta trzeba latac reorganizowac sobie podnia zycie w brew ekonomi i logice oraz nic z tego nie wynika, to jest to przegrana sprawa. Jezli nie macie dzieci to powinna dostac kopa dawno temu.
  • Odpowiedz