Dokładnie tak widzę tych wszystkich normanów co wyzywają ludzi z tagu #blackpill i mają beke że nigdy nie zaruchaja, może macie laski, ale tylko tymczasowo dopóki ona nie zobaczy chada na radarze #przegryw
@weronika-ala: To, co jeszcze robisz na wypoku i na świętym tagu? - przecież to miejsce właśnie dla nas - przegrywów ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
PS Najwyraźniej też chcesz mieć ten niezwykle pożądany status przegrywa ale czekaj przegrać to najpierw trzeba w realu, tak życiowo ale nie, że się ma chwilowo brak
@weronika-ala: To, że szukasz atencji to akurat widać gołym okiem ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ bowiem kto siedzi na tagu gdzie siedzi i płacze ale jednocześnie piszesz
tylko ja nie płaczę, że tak świat wygląda
PS Wystarczy napisać - "też przegrałam życie" ale coś mi się nie wydaje, że Ci to przejdzie przez klawiaturę bo jak wiadomo ty nie płaczesz nad rozlanym
@lxdead: zawsze mnie śmieszy jak akurat na najbrzydszego i najbardziej słabe ogniwo się wszyscy rzucają, że to oni akurat są problemem - tutaj ten spermiarz tak jakby te pozostały dwie osoby nie były w ogóle współwinne albo tak samo w ogóle niewinne w zależności od przyjętego modelu wolnej woli lub jej braku ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡
kto siedzi na tagu gdzie siedzi i płacze ale jednocześnie piszesz
@Quashtan: pisząc, że "nie płaczę, że tak świat wygląda" miałam na myśli, że nie płaczę nad tym, że faceci wybierają atrakcyjniejsze kobiety. A ogólnie to płaczę, ale nad innymi kwestiami mojego życia. Nie napiszę, że przegrałam życie, bo zaraz mi ktoś powie, że jestem kobietą, więc co ja mogę wiedzieć o przegranym życiu;)
@Quashtan: o czym ty chrzanisz? XD Jaki brak szacunku do siebie trzeba mieć, żeby w takiej sytuacji stać i nadal trzymać rąsie? I stąd jedynym problemem w tej sytuacji jest właśnie spermiarz, który dobrowolnie dalej trzyma szona za rękę, udając, że nie ma problemu - to jest cały clu tego zdjęcia ( ͡°͜ʖ͡°) Szanuj się samcu, albo sperm i cuckuj dalej
@weronika-ala: Właśnie to zrobiłaś - gratulacje ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
PS Czasem zadziwiający jest ten strach utratą akceptacji w oczach innych, taka sama walka na górze, w środku i na dole drabiny - małpy nigdy się nie nauczą, że są małpami z trochę większym rozumkiem ( ͡º͜ʖ͡
@lxdead: Wierzysz w grawitację? Wierzysz w prawa dynamiki Newtona? A może uważasz, że potrafisz latać jak ptaki? Wszyscy trzej na zdjęciu są tak samo zdeterminowani do działania i interakcji ze środowiskiem jak prawa fizyki oddziałowują na świat wokół nas LOL
PS No chyba, że negocjujesz z grawitacją i czasem latasz - chciałbym się wbić na takie negocjacje więc załatwisz wejściówkę, powiesz co mówisz grawitacji, że na te kilka chwil przestaje
@Quashtan: to nie chodzi o akceptację, po prostu mi się nie chce już tego słuchać. Po co mam pisać coś na co wiem jaka będzie reakcja. Tu nie ma miejsca dla płaczących kobiet. Przecież tylko facet może być przegrywem ( ͡º͜ʖ͡º)
@Quashtan: Co ma wiara do tego zdjecia. Jesli laska wali Cie po rogach, a Ty jestes tego swiadom i udajesz, ze nic sie nie dzieje to powodzenia w zyciu. Nie masz szacunku sam do siebie to juz z pewnoscia nie bedzie go mial ktos inny ( ͡°͜ʖ͡°)
@weronika-ala: Nie chce ale dalej to robię - konstrukcja narracji ego do decyzji podjętej przez organizm/podświadomość LOL
PS Ah ten cope'y ego - typowe i przewidywalne dla zachodu, że nie uważają A to A, a A to B, C, D albo G ale na pewno nie A. Póki uważasz, że trzymasz się kierownicę to tak długo będziesz więźniem własnego narzędzia i przewidywalna do szpiku kości (づ•﹏•
źródło: image
PobierzPS Najwyraźniej też chcesz mieć ten niezwykle pożądany status przegrywa ale czekaj przegrać to najpierw trzeba w realu, tak życiowo ale nie, że się ma chwilowo brak
PS Wystarczy napisać - "też przegrałam życie" ale coś mi się nie wydaje, że Ci to przejdzie przez klawiaturę bo jak wiadomo ty nie płaczesz nad rozlanym
@Quashtan: pisząc, że "nie płaczę, że tak świat wygląda" miałam na myśli, że nie płaczę nad tym, że faceci wybierają atrakcyjniejsze kobiety. A ogólnie to płaczę, ale nad innymi kwestiami mojego życia.
Nie napiszę, że przegrałam życie, bo zaraz mi ktoś powie, że jestem kobietą, więc co ja mogę wiedzieć o przegranym życiu;)
Jaki brak szacunku do siebie trzeba mieć, żeby w takiej sytuacji stać i nadal trzymać rąsie? I stąd jedynym problemem w tej sytuacji jest właśnie spermiarz, który dobrowolnie dalej trzyma szona za rękę, udając, że nie ma problemu - to jest cały clu tego zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szanuj się samcu, albo sperm i cuckuj dalej
PS Czasem zadziwiający jest ten strach utratą akceptacji w oczach innych, taka sama walka na górze, w środku i na dole drabiny - małpy nigdy się nie nauczą, że są małpami z trochę większym rozumkiem ( ͡º ͜ʖ͡
PS No chyba, że negocjujesz z grawitacją i czasem latasz - chciałbym się wbić na takie negocjacje więc załatwisz wejściówkę, powiesz co mówisz grawitacji, że na te kilka chwil przestaje
PS Ah ten cope'y ego - typowe i przewidywalne dla zachodu, że nie uważają A to A, a A to B, C, D albo G ale na pewno nie A. Póki uważasz, że trzymasz się kierownicę to tak długo będziesz więźniem własnego narzędzia i przewidywalna do szpiku kości (づ•﹏•