Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +87
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +310
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

Poziom zapakowania monitora za prawie 2tys zł przez morele to istny dramat. W sumie nie wiem czy dobrze, że odebrałem przesyłkę. Monitor wysłali w oryginalnym opakowaniu, zabezpieczonym kilkoma tasiemkami i tyle :) karton obity, monitor po rozpakowaniu cały mokry, wilgotny, w środku część kabli latała luzem. Nie wiem - może monitor jest walnięty, a morele stwierdziło, że dobrze zrzucić na kuriera ? Jeszcze nie odpalałem, suszy się :)
@morele_net gratuluję <3 jak nie macie metra folii bąbelkowej czy 2 metrów streczu to niech ktoś skoczy do biedry po chociaż folie spożywczą aby sprzęt nie przychodził mokry.
#morele #morelenet #komputery #monitory #zakupy
źródło: 1000015751
Pobierzźródło: 1000015753
PobierzOstatni, który kupiłem przyszedł w co prawda suchym kartonie, ale z dziurą 3x3cm xD Na szczęście w środku nic się nie uszkodziło
to normalne jak jest zimno że się kondensuje to wszystko i musi odstać sobie
@Patryk4 jest, co nie zmienia faktu, że nawet jakby było używane to powinni to wysłać normalnie. Odpalę jutro bo teraz przez tą wilgoć boję się o jakieś zwarcie.
najlepiej zamawiać w lato, to wtedy nie ma wilgoci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko i aż tyle ale jak widac ludzi to przerasta. Moim znajomym też nie mogę tego wbić do głowy
W razie pytań, pisz śmiało do nas na priv. ;)