Aktywne Wpisy

koniczynaxD +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +114
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

9600 GB ekstra przez rok" gdzie w pierwszym miesiącu nie płacę nic i mam 825gb, a przez kolejne dwa miesiące płacę po 15 zł i znowu mam po 825gb. Po tych trzech miesiącach planuje wyłączyć usługę i wykupić właśnie wspomiane 365 dni za 365 PLN. Daje to łącznie 15 miesięcy za 26 PLN/miesiąc, z pakietem internetu na poziomie minimum 170GB co jest zdaje się mega korzystną propozycją, ale zastanawiają mnie dwie rzeczy. Czy po 3 miesiącach nie będzie problemu z wyłączeniem usługi "bez limitu za 0 zł +
9600 GB ekstra przez rok" i wykupieniem pakietu za 365 PLN i druga sprawa to czy w tym pakiecie za 365 PLN są nielimitowane połączenia głosowe, SMS/MMS (czy tylko internety). Ktoś się orientuje może?
#prepaid #orange #orangenakarte #operatorzykomorkowi #nakarte
źródło: 1000006816
PobierzPatrzysz tylko na GB a zapominasz o zasięgu. Od 16 jak ludzie wracają do swoich mieszkań ciągle przerywa. Pobranie większych plików to problem. Rozmowy przerywa. Raczej nie zagrasz jeżeli co kilka minut lag. Możliwe że GB dużo