Aktywne Wpisy

serio_serio +11
zabawa. jaki tytuł (nie treść) książki albo filmu najlepiej Cię opisuje? u mnie wiadomo, "rozważna i romantyczna"
tylko nie ściemniać nic a nic
tylko nie ściemniać nic a nic

Fala_Magnezu +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Głównie pod #nintendoswitch i #xbox360, a czasem i jakiś film.
Bardzo mi zależy, żeby był możliwie jak najbardziej "mobilny", aby wziąć go na spotkanie ze znajomymi albo wykorzystać pryz innych okazjach zarówno do gier jak i filmów.
Czego oczekuję:
- mobilność,
- HDMI,
- obsługa Bluetooth (żeby podpiąć laptopa/switcha/xboxa przez HDMI i połączyć się z kinem domowym/JBLem przez BT dla dźwięku).
- na tyle jasny, by bez rolet też było coś widać,
- nie wiem jak jest z projektorami, ale nie chciałbym, aby obraz/projektor miał duże opóźnienia między konsolą/laptopem a obrazem,
- 1920x1080 wystarczy, ewentualnie 4k.
Budżet: 1.5k-2k.
Docelowo zostawię sobie w salonie stacjonarnie, ale często będize używany poza domem, w bardzo różnych warunkach, dlatego też proszę o Waszą pomoc.
Sam mam projektor Optoma UHD38x - urządzenie ma niski input lag, 4k, 4000 ansi lumenów. Ale to dzięki zastosowanej lampie, przez co jest to spore urządzenie i nie jest przenośne. I bez rolet w ciągu dnia coś widać, ale cudów nie ma. Brakuje mu też
Pełne, normalne FHD w zupełności wystarczy. Co do mobilności, to takie 4kg jeszcze jest w porządku, ponieważ zapakuję do samochodu, raz przeniosę z walizeczką na Switcha i heja.
Brak systemu operacyjnego to dla mnie plus, ponieważ za parę lat i tak nie będzie