Wpis z mikrobloga

Hej, orientuje się ktoś, co stało się z Erosem Flame EDP?
Kupiłem już kilka lat temu 100 ml na Notino i do tej pory ma zajebistą trwałość i projekcję.
Ostatnio chciałem sobie dokupić, bo mi się kończy, więc kupiłem na legitnym (wg. perfumehub) koncie allegro (200 ml). No i trwałość, to jakiś żart, po chwili, totalnie niewyczuwalny.
#perfumy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ko1eszk4: badałem temat jakiś czas temu i według mnie reformulacja i to widoczna po składzie - Alcohol, aqua, parfum w nowych / Alcohol, parfum, aqua w starych. Ale to co opisujesz to przesada bo w moim odczuciu ta nowa wersja ma parametr po prostu przecietny. Zweryfikowalbym legitność tego flakonu po wyglądzie/batchu.
  • Odpowiedz
@Ko1eszk4: skład identyczny jak na starym batchu (sprawdzilem swoje pudelko) a batch / wyglad butelki i korek? Nie wiem jak sprzedawca i allegro sie zachowaja ale pewnie lepiej odstapic i zwrocic.
  • Odpowiedz
@Ko1eszk4: jak juz tak analizujemy to pokaz jeszcze spod pudelka od strony tej z batchem/kodek kreskowym i jaka waga obu korkow (o ile sa tej samej wielkosci bo trudno ocenić)
  • Odpowiedz
@Ko1eszk4: oceniam że raczej oryginał. Jak było pudełko bez folii to moze ktos sobie podmienil zawartosc i zwrocil? Daj znac jak pojdzie zwrot
  • Odpowiedz
  • 0
@Cimek: zostawiłem ją jednak, bo nie miałem czasu się tym zająć i okazało się, że jednak jest ok, tylko mróz jej nie służył i nie "działała" jak powinna, teraz już ok
  • Odpowiedz