Aktywne Wpisy

pepepanpatryk +890
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

miodeksmrodek +1310
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz

26 grudnia 2025 118kg.
26 stycznia 2026 110kg w dresach.
Dieta MŻ około 1000 kalorii dzienne. Zero wiecie czego.
Ćwiczenia:
- w domu rano i wieczorem coś w rodzaju jogi na wzmocnienie kręgosłupa i ogólnie
Reszta przemiennie raz dziennie.
- Jak jest pogoda szosa 1.5-2.5 godziny
- Intensywny godzinny spacer z przerwami na ''pół pompki'' w ilości 10 serii razem 200-250
-Jak pogoda ''wygrywa'' to w nieogrzewanym garażu obecnie 0-5 stopnia intensywny kilometr na trenażerze potem na podwórku 10 głębokich pompek i tak 10 serii chyba około 50 minut
Czyli dosyć delikatna aktywność jednak trochę dyscypliny i cos się dzieje. Wczoraj na moim Scott RC większość 35 kilometrowej wycieczki trzymałem średnią 24km/h czyli lepiej jak zwykle ale wyraźnie czuć, że jestem lekko osłabiony. Coś za coś.
No bo wiesz że chudnięcie nie polega tylko na zrzuceniu kilogramów ale też ich utrzymaniu przez resztę życia. Narzucając sobie tak absurdalny poziom kalorii jest duża szansa że są jakiś czas wrócisz do problemu.
@ulegly: Wolę 1950 jak 2025. :)
Tego się na dłuższą metę nie da utrzymać, chyba że leżysz w łóżku i podczas jakiejś choroby wegetujesz.