Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m4xejd: warto dodać, że zrobił to w samym szczycie pandemii śmiertelnej choroby, przy której respiratory były kluczowym wyposażeniem ratującym życie xDD Typ dosłownie wysrał się na życie swoich rodaków, żeby przytulić kilka baniek, a Polacy się jeszcze oblizali ze smakiem (a potem zmarli). Ten wał z respiratorami to była wyjebka tysiąclecia, trzeba było mieć zajebiste jaja, żeby coś takiego odwalić. Dosłownie przewalić siano na respiratory w środku j***nej pandemii xD
  • Odpowiedz
@bacaa90: no i trzeba pamiętać, że wspierali go wszyscy w tym działaniu, z wyjątkiem Konfederacji. Dopiero jak się pandemia skończyła i kurtyna opadła, to ludzie ogarnęli, jak zostali wydymani.
  • Odpowiedz
W kradziezy czy raczej popierali zakup pilnie potrzebnej i brakujacej aparatury podtrzymujacej zycie.

@patykiem_pisane: należy pamiętać, że nie byliśmy jedynym krajem, który "na wczoraj" potrzebował setki respiratorów. Producenci mogli sobie te ceny podnieść, bo popyt diametralnie wzrósł. A ludzie teraz sobie jakieś porównania robią po 5 latach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
należy pamiętać, że nie byliśmy jedynym krajem, który "na wczoraj" potrzebował setki respiratorów. Producenci mogli sobie te ceny podnieść, bo popyt diametralnie wzrósł. A ludzie teraz sobie jakieś porównania robią po 5 latach ¯\(ツ)/¯

@bregath: Ale ja zadałem inne pytanie. Konfederacja sprzeciwiała się zakupowi pilnie potrzebnej aparatury niezbednej do przeżycia? Tak czy Nie. Prosze o konkrety ¯\(ツ)/¯
I nie mówię tutaja o obecnej sytuacji, bo afera wybuchła juz w maju/czerwcu
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane: Nie. Zadałeś kilka pytań, tylko z jakiegoś powodu przy dwóch pierwszych nie dałeś znaku zapytania.

Co do konfederacji, ogólnie uznawali, że cała pandemia to głupota.
  • Odpowiedz
Nie. Zadałeś kilka pytań, tylko z jakiegoś powodu przy dwóch pierwszych nie dałeś znaku zapytania.

@bregath: To tym bardziej nie powinieneś miec problemów z odpowiedzią ¯\(ツ)/¯

Co do konfederacji, ogólnie uznawali, że cała pandemia to
  • Odpowiedz
To tym bardziej nie powinieneś miec problemów z odpowiedzią ¯\(ツ)/¯

@patykiem_pisane: przecież odpowiedziałem

Czyli rozumiem że zdaniem konfedracji niech sobie Polacy zdychaja, zadnej pandemii nie ma i nie było XDDD

@patykiem_pisane: z ich komunikatów mniej więcej taki obraz się wyłania. Jedni uznawali, że to bzdura, inni byli mniej radykalni i uważali, że jedyne, czego nie powinniśmy robić to lockdownów (i tu badanie naukowe w sumie mówi, że mieli
  • Odpowiedz
przecież odpowiedziałem

@bregath: To patrz tera ( ͡º ͜ʖ͡º)

z ich komunikatów mniej więcej taki obraz się wyłania. Jedni uznawali, że to bzdura, inni byli mniej radykalni i uważali, że jedyne, czego nie powinniśmy robić to lockdownów (i tu badanie naukowe w sumie mówi, że mieli rację, ale ja akurat nauce nie ufam, więc nie wiem,
patykiem_pisane - >przecież odpowiedziałem

@bregath: To patrz tera ( ͡º ͜ʖ͡º) 
z ich...
  • Odpowiedz
@bacaa90: teraz mamy podobny motyw z tymi butalkami zwrotnymi - 5 znajomych królika będzie zarabiało na garbie polaków opodatkowując podstawowe dobro jakim jest butelkowana woda xd
Nawet nie zrobiono tej islandzkiej pralki gdzie wrzucasz wszystkoi z worka i automatycznie wszystko ci zlicza, tylko jak męczennik masz wrzucać pojedyncze butelki i stać godzinami xd
kuźwa szwindel największy tej dekady. Bo teraz jeszcze firmy segregujace tracą kasę i będą chcieli za to
  • Odpowiedz
nom, dajesz mi wystąpienie z 2020 r., a teraz sprawdź sobie narrację Konfederacji z 2021 r. i innych członków tej partii.

@bregath: A z kiedy mam dac? W koncu to ty wysunałes teze ze cała opozycja (oprócz konfederacji ofc XD) była za respiratorami. Przypomina ze zdecydowano się na zakup w kwietniu 2020 roku, kiedy Boasak płakał że ludzie zarażają i umierają. No ja pie*rdole () Afera
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane: ale to ty się d-------ś do Bosaka, o którym ja ani razu nie napisałem. Napisałem o ogólnym podejściu konfederacji do tego problemu. A konfederacja to więcej jak tylko Bosak.
W tamtym czasie częścią Konfederacji był też Braun. Teraz to ja się przyjebię do tego i będę ciągle postował wysrywy Brauna jako potwierdzenie MOJE NAJMOJSZEJ tezy. I co teraz?
  • Odpowiedz
ale to ty się d-------ś do Bosaka, o którym ja ani razu nie napisałem. Napisałem o ogólnym podejściu konfederacji do tego problemu. A konfederacja to więcej jak tylko Bosak.

@bregath: Tak d-------m sie, bo jest politykiem konfederacji, która rzekomo uważała pandemię za głupote, ale jednośnie nie jak pokazuje pierwsza minuta wypowiedzi krzysia jaką wrzucłem.

W tamtym czasie częścią Konfederacji był też Braun. Teraz to ja się przyjebię do tego i
  • Odpowiedz