Aktywne Wpisy

Wraczek +59
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

jmuhha +5
Koleżanka z przedszkola (żona że stomatologa syna) to wybudowała za 800 k, co myślicie ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000028074
Pobierz

@m4xejd: nie no, handlarz był z Polski, on tylko do Albanii pojechał gdzie, wg oficjalnej wersji, zmarł i został spopielony.
@patykiem_pisane: należy pamiętać, że nie byliśmy jedynym krajem, który "na wczoraj" potrzebował setki respiratorów. Producenci mogli sobie te ceny podnieść, bo popyt diametralnie wzrósł. A ludzie teraz sobie jakieś porównania robią po 5 latach ¯\(ツ)/¯
@bregath: Ale ja zadałem inne pytanie. Konfederacja sprzeciwiała się zakupowi pilnie potrzebnej aparatury niezbednej do przeżycia? Tak czy Nie. Prosze o konkrety ¯\(ツ)/¯
I nie mówię tutaja o obecnej sytuacji, bo afera wybuchła juz w maju/czerwcu
Co do konfederacji, ogólnie uznawali, że cała pandemia to głupota.
@bregath: To tym bardziej nie powinieneś miec problemów z odpowiedzią ¯\(ツ)/¯
@patykiem_pisane: przecież odpowiedziałem
@patykiem_pisane: z ich komunikatów mniej więcej taki obraz się wyłania. Jedni uznawali, że to bzdura, inni byli mniej radykalni i uważali, że jedyne, czego nie powinniśmy robić to lockdownów (i tu badanie naukowe w sumie mówi, że mieli
@bregath: To patrz tera ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.rp.pl/swiat/art258601-bosak-o-epidemii-bardziej-juz-sie-boje-szkod-gospodarczych
https://www.youtube.com/watch?v=DpMo3aDxipE
Nawet nie zrobiono tej islandzkiej pralki gdzie wrzucasz wszystkoi z worka i automatycznie wszystko ci zlicza, tylko jak męczennik masz wrzucać pojedyncze butelki i stać godzinami xd
kuźwa szwindel największy tej dekady. Bo teraz jeszcze firmy segregujace tracą kasę i będą chcieli za to
@bregath: A z kiedy mam dac? W koncu to ty wysunałes teze ze cała opozycja (oprócz konfederacji ofc XD) była za respiratorami. Przypomina ze zdecydowano się na zakup w kwietniu 2020 roku, kiedy Boasak płakał że ludzie zarażają i umierają. No ja pie*rdole (-‸ლ) Afera
W tamtym czasie częścią Konfederacji był też Braun. Teraz to ja się przyjebię do tego i będę ciągle postował wysrywy Brauna jako potwierdzenie MOJE NAJMOJSZEJ tezy. I co teraz?
@bregath: Tak d-------m sie, bo jest politykiem konfederacji, która rzekomo uważała pandemię za głupote, ale jednośnie nie jak pokazuje pierwsza minuta wypowiedzi krzysia jaką wrzucłem.