Aktywne Wpisy

paramite +96
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
#p--o #takaprawda #oswiadczenie
Piłem Guinessa w kilku krajach i żaden nie ma podjazdu ani trochę do Guinessa z UK, pyszne, kremowe i palone p--o z kulką w puszce żeby bić pianę przy każdym łyku, a alk to max 4% tyle waży uczciwy browar. Guiness poza UK to szczyny z dodatkiem alkoholu i bez piany i tego kremowego jabadu przy każdym łyku. Smacznego piwosze
Piłem Guinessa w kilku krajach i żaden nie ma podjazdu ani trochę do Guinessa z UK, pyszne, kremowe i palone p--o z kulką w puszce żeby bić pianę przy każdym łyku, a alk to max 4% tyle waży uczciwy browar. Guiness poza UK to szczyny z dodatkiem alkoholu i bez piany i tego kremowego jabadu przy każdym łyku. Smacznego piwosze
źródło: 2333
Pobierz

Na początek #rozdajo kuponu 50 zł na pyszne.pl - losowanie jutro z plusujących ten wpis.
LINK DO ZRZUTKI
Dziękujemy za wsparcie poprzez przekazanie 1,5% podatku oraz w ramach zeszłorocznej zrzutki!
Uzbieraliśmy w sumie ponad 35 tysięcy złotych. Wszystko poszło na turnusy rehabilitacyjne, ortezy, ubranie ortopedyczne i zajęcia z fizjoterapii. Dzięki Waszej pomocy zrobiliśmy naprawdę dużo, a Hania była bardzo dzielna i zrobiła ogromny postęp w stronę przyszłej samodzielności.
Krokiem milowym było to, że Hania spełniła swoje marzenie - nauczyła się podskakiwać - co robi z ogromną radością.
Prosimy o wsparcie naszej tegorocznej zrzutki oraz o wpłaty 1,5% podatku. Pieniądze przeznaczymy na dalsze turnusy, rehabilitację, zaopatrzenie i walkę o samodzielność Hani.
Kolejne marzenie do spełnienia - jazda na rowerze!
Link do zrzutki powyżej, a 1,5% podatku można przekazać wpsiując w rozliczeniu PIT numer KRS Fundacji „Serca dla Maluszka”: 0000387207, z dopiskiem w rubryce cel szczegółowy „2584 Hanna Bojarska”.
Link do strony Hani w Fundacji
Prosimy o wykopanie znaleziska
Wołam plusujących poprzedni wpis
#pomagajzwykopem #zrzutka #wykopefekt #prosba #pomoc #pomocy
Komentarz usunięty przez autora