Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SzubiDubiDu +95
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz

Dodatkowo nie bardzo kupuje te narracje o 'stawianiu oporu', jak dla mnie to popryskany gazem chlop odruchowo probowal sie oslaniac bo zamaskowane typy go butowaly, a jeden n---------l po twarzy puszka od gazu (co juz w ogole samo w sobie zdaje sie sugerowac ze to byl
@uirapuru: Tak jak ss-manów w niemczech. Puknij się w głowę.
Niemniej, oslanianie sie przed ciosami, szczegolnie kiedy sie jest kompletnie zdezorientowanym i spryskanym srodkiem chemicznym raczej wydaje sie naturalna biologiczna reakcja. A sluzby nie powinny uzywac metalowych przedmiotow do uderzania podejrzanych (a juz na pewno nie jesli nie sprawiaja bezposredniego zagrozenia).
@scriptkitty: no przeciez pisałem, ze to nie trafione porównanie xD trump dziala dokladnie po drugiej stronie barykady i ice jest odpowiedzią na polityke zbuntowanego lewactwa i miast-sanktuariów, które przez ostatnie lata pozwalaby na rozpierdziel na ulicach, którego efektem w końcu byłoby faktyczne stworzenie formacji podobnych jak te co powstały w nazistowskich niemczech ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
1.przeszkadzaj w interwencji funkcjonariuszy
2.stawiaj opór kiedy próbują cię zatrzymać
3.umrzyj
Czyli wypisz wymaluj to samo, co było z tą wariatką, która próbowała przejechać funkcjonariusza ICE 2 tygodnie temu.
@uirapuru: No popatrz, czemu te głuptaski nie leżą spokojnie i bez ruchu, gdy ktoś wypsika im twarz gazem pieprzowym, nie mam pojęcia ¯\(ツ)/¯
Może gdyby ICE było profesjonalną służbą to by też postępowali zgodnie ze standardami i próbowali deeskalacji zamiast eskalować konflikt na cywilów.
Cywilów, którzy mają prawo być niezadowoleni z ogólu działania tych służb i nie chcieć z nimi współpracować za tą bandyterkę jaką odstawiają.
To są nieprofesjonalne głąby po szkoleniu krótszym niż otrzymuje byle krawężnik zanim ktoś