Wpis z mikrobloga

Jakiś rok temu Quixel Megascans ogłosiło że oddaje wszystkie swoje assety za darmo, bo przenoszą się na Fab. Pamiętam, ze wszystkie te assety wrzuciłem do koszyka i nabyłem, a było ich naprawdę sporo. Korzystałem nawet ze skryptu, który ktoś napisał i który pozwalał na wrzucenie hurtowo wszystkic produktow za jednym razem, tak żeby nie przeklikiwać się przez tysiące pozycji.
Teraz nie wiem czy coś źle robię, czy szukam w złym miejscu, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Mozliwe, ze to usunęli? Bo rozumiem że powinny znajdować się na koncie Quixel?

#unrealengine #twinmotion #epicgames
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Horvath: Kurde, no ja wlasnie nie mam... Moze na jakies inne konto sciagnalem. Na pewno wczesniej je mialem, bo korzystalem przy pracy nad roznymi projektami, a teraz za cholere nie moge znalezc. Wielkie dzięki za pomoc! Szukam dalej.
  • Odpowiedz
  • 0
@Horvath: Ok, mam. Okazało się, że tej kolekcji nie znajdę na stronce FAB, ale na starej stronie QUIXEL. Trzeba tam wejsc, zalogowac sie i na samym dole strony przejsc do MEGASCANS, a kiedy probuje orzekierowac Cię na FAB, kliknąć oocję, że chcesz pozostać na QUIXELu. Wtedy dopiero przekierowuje Cię na stary interfejs Quxela i tam mozna znalezc wszystkie swoje kolekcje. W moim przypadku jest ich 18 876
  • Odpowiedz
  • 0
@Horvath: i tę całą kolekcję masz normalnie na FABie? Jesli tak, to migrowałeś to w jakiś sposób? Bo tak jak pisałem, u mnie biblioteka FABa jest zupelnie pusta, nie liczac kilku darmowych kolekcji, ale na Quixelu jest wszystko co wtedy pobieralem skryptem.
  • Odpowiedz